vivacredit.ro
 

Electronic Database - Baza de date a electronicii


Titlu: Electronic Database - Baza de date a electronicii
Descriere: Pe acest site gasiti scheme electronice, montaje practice, pentru incepatori dar si pentru avansati pe scurt o baza de date a electronicii. Acesta este un site dedicat pasionatilor de electronica.
URL: http://electrodb.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: electrica, electronica, scheme, electricitate, curent, microcontrolere, electrotehnica.

Acest site a fost adaugat in data de 07/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 25

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tigara electronica
Tigara electronica - Magazin online de tigari electronice si accesorii. Intra cum si comanda tigara electronica potrivita!

Antidaunatori
Probleme cu sobolani, soareci, insecte, daunatori, gandaci, cartite, tantari, furnici, pasari, molii, animale agresive, etc. E timpu sa uitati de ele, www.antisoareci.ro va sare in ajutor cu o gama larga de aparate cu ultrasunete, ultraviolete si unde electromagnetice. Sunt produse nepoluante, fara mirosuri neplacute, silentioase si deosebit de eficiente pentru familia si caminul dumneavoastră.

Inchirieri sunet
Firma inchiriere echipamente punem la dispozitie sisteme sonorizare audio-video, lumini si video pentru concerte, instalatii de sunet pentru evenimente reusite.

Corpuri de iluminat
Corpuri de iluminat de inalta calitate, de la producatori cu o vasta experienta in acest domneniu. In oferta magazinului nostru puteti gasi corpuri de iluminat atat de interior cat si de exterior, moderne, clasice, cu led, etc.

Monitorizare si supraveghere video in sistem CCTV
Montaj si intretinere sisteme de supraveghere video in sistem CCTV. Montaj alarme, dvr auto,bariere auto, sisteme de control acces, interfoane si videointerfoane