elefant.ro
 

Producator Containere, birou, inchiriere containere


Titlu: Producator Containere, birou, inchiriere containere
Descriere: Containere, Containere birou, inchiriere containere tip birou, containere standard, containere sanitare, inchiriere containere depozit, containere second hand, containere speciale, office container., Containere, Producator containere de calitate la preturi fara concurenta.
URL: http://www.producatorcontainere.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: containere, inchiriere containere, producator containere

Acest site a fost adaugat in data de 03/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Apartamente, vile si case
Pe langa promovarea ofertelor rezidentiale, vrem sa ne apropiem si mai mult de vizitatorii nostri, asa ca blogul va avea intotdeauna stiri imobiliare proaspete, sugestii pentru amenajari interioare si sfaturi despre arhitectura de la experti.

Vand Teren Intravilan
Vand Hala Industriala( open space )650 mp,100 mp birouri,constructie noua cu toate utilitatile,acces TIR.Teren aferent 2300 mp,situata in loc.Bradu jud.Sibiu.PRET 279.000 EURO NEG.

Apartamente Militari
Dezvoltator imobiliar ofera spre vanzare apartamente in Militari la preturi fara concurenta. Apartamentele din zona Militari ofera diverse facilitati printre care enumeram: acces rapid RATB, piscina acoperita, gradinita. Preturile apartamentelor din Militari sunt in euro si au TVA-ul inclus.

Birouri Bucuresti
Inchirieri spatii birouri in Bucuresti, vanzari spatii pentru birou: spatii birouri in cladiri de birouri, spatii de birouri in apartamente, spatii birouri in vile, cladiri de birouri. De inchiriat si de vanzare spatii birouri in Bucuresti.

magazinuldecase.ro
Primul sistem de tranzactii imobiliare directe din Romania. Sunt listate doar oferte imobiliare reale din Bucuresti si provincie, care contin detalii complete si datele de contact ale proprietarului.