vivacredit.ro
 

Oferte contabilitate


Titlu: Oferte contabilitate
Descriere: Oferim servicii contabile primare complete firmelor (refacere contabilitate,relatia cu institutiile statului,salarizare si personal, reglare fisa ANAF,expertiza contabilitate,raportari financiar contabile atat pe RAS cat si pe IFRS)
URL: http://www.ofertecontabilitate.ro

Categorie: afaceri si economie > finante
Cuvinte cheie: oferte contabilitate, servicii contabilitate, contabilitate, expert contabil, Bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 03/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

FinWOK
Cardurile de credit reprezintă o modalitate extrem de utilă de a plăti produse și servicii. Este mult mai ușor decât orice altceva.

Expertiza contabila
Expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Dictionar economic, resurse legislative, formulare si programe utilizate in contabilitate, plan de conturi, cursuri de perfectionare, stiri si multe alte resurse utile.

Asigurari rca ieftin Timisoara
Ceea ce urmarim de mai bine de sase ani este sa ne perfectionam si sa ne ajutam clientii sa economiseasca timp si bani atunci cand vine vorba de incheierea asigurarii rca. Un proces care pana nu demult era mare consumator de timp, de acum devine o joaca.

Asigurari locuinte
In Romania, oamenii platesc mai mult pentru mai putin. Din fericire, insa, pentru asigurari bune la preturi reale existam noi. Zilnic, cautam cele mai bune oferte de asigurare de la societatile de asigurari care conteaza si ti le oferim spre comparare!

curs-valutar.ro
Curs-valutar.ro - calculator credite articole financiar-bancare, dobanzi, lista banci, convertor valutar, grafic evolutie curs BNR