vivacredit.ro
 

QuizTown – orasul tau plin cu teste online


Titlu: QuizTown – orasul tau plin cu teste online
Descriere: Quiztown.org este primul instrument online din Romania si Republica Moldova pentru construirea testelor si testarea cunostintelor.
URL: http://quiztown.org/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: QuizTown, educatie, teste, premii, online, Moldova, Romania

Acest site a fost adaugat in data de 29/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

TOP Meditatii
Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala.

Dicționar online bab.la
Portalul de limbi străine bab.la vă oferă dicţionare, traduceri, jocuri şi teste de limbi străine, lecţii de vocabular şi multe altele. bab.la este un portal interactiv: poţi propune propriile tale traduceri, poţi crea propriile teste de limbi străine sau propriile lecții de vocabular. bab.la - Loving Languages!

gradinite
Cel mai complex ghid de gradinite din Romania, unde puteti gasi descrieri complete, galerie de poze, tururi virtuale si multe alte facilitati.

Cursevo
Cursuri limba engleza si limba germana pentru copii adulti. Inscrie-te si convinge-te de eficienta Silent Way la cursuri engleza si cursuri germana la Cursevo!

twinkykindergarten.ro
Gradinita Twinky Kindergarten are ca obiective:- imbogatirea cunostintelor copiilor; dezvoltarea capacitatii copilului de a socializa;- descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati si formarea unei imagini pozitive de sine;