vivacredit.ro
 

QuizTown – orasul tau plin cu teste online


Titlu: QuizTown – orasul tau plin cu teste online
Descriere: Quiztown.org este primul instrument online din Romania si Republica Moldova pentru construirea testelor si testarea cunostintelor.
URL: http://quiztown.org/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: QuizTown, educatie, teste, premii, online, Moldova, Romania

Acest site a fost adaugat in data de 29/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

ASOCIATIA PENTRU FORMARE SI DEZVOLTARE PERSONALA
Cursuri de pregatire si formare in psihologie, psihoterapie, resurse umane, cursuri de dezvoltare personala, parenting, grupuri de terapie, supervizare.

Meditatii cu Noi
Centru de meditatii organizeaza cursuri de limba engleza, limba romana, matematica, fizica, astronomie, informatica, limba japoneza si sah. Pregatire pentru examenul de capacitate, BAC, JLPT. Pentru mai multe detalii:\\r\\nwww.meditatiicunoi.ro\\r\\n0763030345/0729985251\\r\\n

Start You | Proiect tineret | Consiliere afaceri | Proiect Start You
Proiect tineret | Consiliere afaceri | Proiectul Start You, dedicat tinerilor, are ca scop imbunatatirea tranzitiei de la scoala la o viata activa.

Ia permisul din prima
Pregateste-te serios pentru examenul auto drpciv, realizand chestionare auto direct de pe siteul nostru. Iti mai punem la dispozitie pe langa aceste intreabari si noua legislatie.

Kids Club - Centru Educational
Centrul Educational Kids Club este prezent in cele mai importante zone ale Bucurestiului si este format din gradinite, scoala primara, cresa, afterschool si beforeschool. Ne gasiti in Dristor, Militari, Baneasa, si Lacul Tei. Ne recomanda experienta de 12 ani in domeniul educational din Romania. Toate locatiile beneficiaza de spatii generoase, bucatarie proprie, personal calificat, transport, supraveghere video, securitate absoluta asigurata prin contract cu firma de paza si protectie de top.