orange.ro
 

Studio Videochat Bucuresti - Angajari Fete


Titlu: Studio Videochat Bucuresti - Angajari Fete
Descriere: Vox Studio Videochat Bucuresti - Angajam modele, doar fete, cu sau fara experienta, pentru activitate legala videochat, conditii exceptionale de munca, locatii ultracentrale,program flexibil, castiguri substantiale. Cerinte: seriozitate, engleza mediu, operare pc.\\\\\\\\r\\\\\\\\nIdMess: vox_studio\\\\\\\\r\\\\\\\\nTelefon: 0763.933.933\\\\\\\\r\\\\\\\\nEmail: vox_studio@yahoo.com\\\\\\\\r\\\\\\\\nSite: http://www.vox-studio.ro
URL: http://www.vox-studio.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: angajari, angajam, angajare, angajari videochat, angajam videochat, videochat, video-chat

Acest site a fost adaugat in data de 28/05/2011

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 1579

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca in strainatate
Locuri de munca in strainatate si Romania. Noi te ajutam sa iti gasesti locul de munca dorit. Locuri de munca in Anglia, Franta, Germania, Italia, Spania, Grecia. Cu noi un viitor mai bun.

Angajari videochat Timisoara
Esti in cautarea unui studio care face angajari videochat timisoara? Atunci aplica la un job in videochat la studioul nostru. Noi suntem o echipa foarte serioasa si iti putem oferi un loc de munca stabil cu foarte multe beneficii materiale si nu numai.

Reprezentant Oriflame
Vrei sa devii reprezentant oriflame ? Intra acum pe website-ul nostru si completeaza formularul de inscriere. Fa parte din echipa Oriflame !

USA Jobs in support
Munceste in America in suport tehnic, suport IT, servicii cu clienti, suport hardware, operator suport in telecomunicatii. Trimite un CV si angajeaza-te ca customer support analyst, customer support manager, client support manager

Locuri de munca Focsani
Esti in cautarea unui loc de munca in Focsani? La noi ai acces gratuit la anunturi cu locuri de munca din Focsani.