vivacredit.ro
 

Studio Videochat Bucuresti - Angajari Fete


Titlu: Studio Videochat Bucuresti - Angajari Fete
Descriere: Vox Studio Videochat Bucuresti - Angajam modele, doar fete, cu sau fara experienta, pentru activitate legala videochat, conditii exceptionale de munca, locatii ultracentrale,program flexibil, castiguri substantiale. Cerinte: seriozitate, engleza mediu, operare pc.\\\\\\\\r\\\\\\\\nIdMess: vox_studio\\\\\\\\r\\\\\\\\nTelefon: 0763.933.933\\\\\\\\r\\\\\\\\nEmail: vox_studio@yahoo.com\\\\\\\\r\\\\\\\\nSite: http://www.vox-studio.ro
URL: http://www.vox-studio.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: angajari, angajam, angajare, angajari videochat, angajam videochat, videochat, video-chat

Acest site a fost adaugat in data de 28/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1620

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

StarOfService
StarOfService este o platformă online, capabilă de a conecta clienții cu furnizorii de servicii din toată România. Site-ul web oferă diverse categorii de servicii oferite de profesioniști calificați, printre care fotografi, DJ, antrenori personali, mecanici sau arhitecți. Prin StarOfService poți angaja cei mai buni profesioniști la un preț personalizat nevoilor tale.

Joy Studio
Nume Firma: Joy Studio\\r\\nTel: 0761328747 / 0736865812\\r\\nEmail: office@joy-studio.ro\\r\\nAdresa: Bulevardul Mamaia, Constanta, Romania\\r\\nCod Postal: 900178\\r\\nSite: http://www.joy-studio.ro

Angajam pensonal feminin pentru sesiuni de videochat adult si non adult
Chat Art Studio recruteaza , angajeaza si plaseaza personal feminin pentru activitate de Web Chat Host ( videochat ) cu sau fara experienta . Se poate opta pentru una din cele doua ramuri principale : adult si non adult (flirt si consiliere) . Se ofera : Posibilitate de a colabora lucrand de acasa . Bonusuri lunare : servicii cosmetice , masaj , solar , sauna , piscina . 1000 USD bonus la angajare . Conditii de munca deosebite . Posturi elegante , spatioase si intime .

Loc de munca dulgher Belgia
Experienta noastra de mediere te ajuta sa gasesti locul de munca care ti se potriveste. Liberalizarea muncii in Comunitatea Europeana a dus la aparitia locurilor de munca mult mai bine platite decat in tara noastra.

Locuri de munca
NetJobs.ro - locuri de munca in Romania si in strainatate, catalog firme. Adauga joburi gratuit sau depune-ti CV-ul pentru a fi contactat de firmele de top!