vivacredit.ro
 

Studio Videochat Bucuresti - Angajari Fete


Titlu: Studio Videochat Bucuresti - Angajari Fete
Descriere: Vox Studio Videochat Bucuresti - Angajam modele, doar fete, cu sau fara experienta, pentru activitate legala videochat, conditii exceptionale de munca, locatii ultracentrale,program flexibil, castiguri substantiale. Cerinte: seriozitate, engleza mediu, operare pc.\\\\\\\\r\\\\\\\\nIdMess: vox_studio\\\\\\\\r\\\\\\\\nTelefon: 0763.933.933\\\\\\\\r\\\\\\\\nEmail: vox_studio@yahoo.com\\\\\\\\r\\\\\\\\nSite: http://www.vox-studio.ro
URL: http://www.vox-studio.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: angajari, angajam, angajare, angajari videochat, angajam videochat, videochat, video-chat

Acest site a fost adaugat in data de 28/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1620

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Polara.ro - Resurse Umane
POLARA este o societate specializata in domeniul resurselor umane care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si al Italiei. Oferta Polara cuprinde servicii atat pentru persoanele juridice care sunt in cautare de solutii specifice pentru domeniul resurselor umane, cat si pentru candidatii care sunt in cautarea unui loc de munca.

Wechat - videochat de acasa.
Informatii despre videochat, angajare, colaborare de acasa pentru modele videochat. Un job part time cu castiguri rapide.

Afla cum sa faci bani pe net cu propria afacere online!
Nu va m-ai lasati pacaliti de acele anunturi in care vi se promite sume fabuloase imediat si fara nici un efort. Banii se castiga numai daca esti alaturi de o firma serioasa \"GDI\"-una dintre cele mai mari companii americane !!! Vrei sa testezi o afacere !!! Vino si urmareste un filmulet !!!

XtremeGyrlStudio Videochat Bucuresti
Studio Videochat Bucuresti Angajam Tinere. Ce Oferim: Contract Individual de Munca, Comision 60%, Plata zilnica, Bonusuri Lunare, Conditii Moderne de Lucru. Tel: 0731.026.500. Website: www.xtremegirlstudio.ro

Salariu 1500 EURO – 4000 EURO LUNAR
Esti tanara? Ai nevoie de un job? Vrei sa castigi cel putin 1500 EURO pe luna? Echipa ChatStudio.ro face angajari. Locuri limitate! 0724.843.222 sau SMS.