vivacredit.ro
 

Obiecte promotionale


Titlu: Obiecte promotionale
Descriere: Site de licitatii in domeniul printului. Cele peste 1500 de tipografii si agentii de print si obiecte promotionale sunt gata sa raspunda tuturor celor care lanseaza cereri de oferta pe site. De asemenea, exista o zona de produse pubicate de aceleasi 1500 de firme.
URL: http://www.bursadeprint.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: pixuri, agende, calendare, flyere, tipografii, obiecte promotionale

Acest site a fost adaugat in data de 26/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

servicii audio foto video
Va punem la dispozitie DJ ,fotografi si cameramani talentati, creativi si cu simt increzator, care vor interactiona cu dumneavoastra cat si cu cerintele dumneavoastra speciale, pentru a va furniza un material care sa va satisfaca asteptarile

Agregate frigorifice
Site-ul nostru va ofera informatii despre agregate frigorifice la preturi avantajoase. Cauta aici preturi pentru agregate frigorifice. Agregate frigorifice industriale.

Director articole
Director de Articole si Advertoriale din Romania. Promovare Site prin articole si comunicate de presa.

Business Recovery – Consultanta in afaceri
Business Recovery Romania este un proiect de consultanta pentru dezvoltarea afacerilor ce reuneste un grup de specialisti din Anglia, Canada, Grecia si Romania. Domeniile de competenta sunt legate de management, marketing, financiar, juridic si mediu. Experienta de 15 ani si independenta specialistilor sustin relevanta serviciilor oferite.

Panouri publicitare
KYOS realizeaza pentru dvs. productii publicitare, personalizari promotionale, tiparituri, agende si calendare. Avem o gama variata de produse si servicii, precum carti de vizita, pliante, flyere, casete luminoase, panouri publicitare, décor vitrine, standuri expozitionale, colantari auto, bannere, personalizare tricouri, sepci, pixuri, brichete sau agende.