watchshop.ro
 

Productie Publicitara


Titlu: Productie Publicitara
Descriere: Perso.ro ofera servicii de tipar digital, gravura laser, timbru sec / folio, personalizare textile, web design/ grafica. Perso.ro realizeaza pliante, fluturasi, afise, carti de vizita, mape, cataloage, brosuri, calendare, insigne, stampile, brelocuri, cadouri personalizate, placute receptie, placute usi, placute gravate cu diverse inscriptii sau atentionari, autocolante decupate, stickere decorative etc.
URL: http://www.perso.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: cadouri personalizate, gravura, placute, pliante, stampile, carti de vizita, sticker perete

Acest site a fost adaugat in data de 25/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Mobila Exotica
Termenul de mobilier asiatic – intalnit in multe cazuri si sub denumirea de oriental - este perceput de obicei ca fiind acele piese de mobilier care au ca origine tari din estul indepartat precum China si Japonia, caracterizate in general prin culoarea rosie, lemnul de bambus, ratan si cateva simboluri asiatitice.

Banner Exchange & Auto Surg
Banner Exchange - Publicitate Gratuita 100% - Schimb de Reclame - Statistici Grafice Detaliate - Sistem automat Anti-Frauda - Retea Selecta - 10. 000 Afisari Bonus Inscriere - 10000 Afisari

Sigle
Sigle personalizate si originale care sa consolideze imaginea companiei dvs. si sa va ajute la dezvoltarea afacerii.

Publicitate in presa scrisa
Publicare anunturi de mica si mare publicitate la toate rubricile in toate ziarele nationale din Romania - editia tiparita. Aparitie in ziar in maxim 24 ore! Preturi mici.

drop mail
Distributie de pliante, create exclusiv pentru acest serviciu si plasarea acestora pe clantele usilor. Distributia de Door Hangere este cel mai puternic serviciu de Direct Marketing datorita faptului ca materialele publicitare ajung in proportie de peste 95 la suta in casele oamenilor, unde pot fi studiate cu atentie si chiar de mai multe ori.