vivacredit.ro
 

Filtrare purificare apa potabila


Titlu: Filtrare purificare apa potabila
Descriere: Import, productie si distributie sisteme de filtrare a apei potabile. Echipate cu microcomputer, utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru a furniza apa potabila.Osmoza inversa, dedurizare ionizare apa, generatoare de ozon pentru apa si aer, de uz casnic. Filtre ionizatoare de apa si aer.
URL: http://www.apafiltrata.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: osmoza, filtrare, ozonare, ionizare, alcalinizare

Acest site a fost adaugat in data de 25/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cancer causes and remedies part four
Healing from cancer must begin where the cancer started – the human mind pattern. Whatever is not in your mind-pattern cannot happen to you. If cancer has happened to you, cancer or the belief in cancer is in your mind pattern.

Talus Valgus (tal valg) recuperare-exercitii
Talus valgus (tal valg) recuperare.Tratament genu valgum sau genu varum in cabinetul nostru de kinetoterapie (gimnastica medicala) din Bucuresti - sedinte cu exercitii si masaj pentru nou-nascuti, sugari, bebelusi si copii la un pret promotional

Psiholog Rodica Incze (Brasov)
Ai probleme de cuplu, in familie sau cu copiii ? Treci prin stari de depresie, stres, anxietate, angoasa ? Te ajut cu servicii de consiliere psihologica, psihologie individuala, testare psihologica, dezvoltare personala. Contacteaza-ma cu incredere. Psiholog Rodica Incze (Brasov).

Inscrieri la camin de batrani Neuropsiho Center Bucuresti
Caminul pentru batrani NeuroPsiho Center este un proiect realizat din suflet. Centrul este administrat de o echipa de profesionisti, coordonata de un medic psihiatru cu o vasta experienta in ingrijirea persoanelor varstnice.

Boli de piele
Tratamente si sfaturi dermatologice, recenzii pentru produse cosmetice si sfaturi pentru intretinere.