vivacredit.ro
 

Filtrare purificare apa potabila


Titlu: Filtrare purificare apa potabila
Descriere: Import, productie si distributie sisteme de filtrare a apei potabile. Echipate cu microcomputer, utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru a furniza apa potabila.Osmoza inversa, dedurizare ionizare apa, generatoare de ozon pentru apa si aer, de uz casnic. Filtre ionizatoare de apa si aer.
URL: http://www.apafiltrata.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: osmoza, filtrare, ozonare, ionizare, alcalinizare

Acest site a fost adaugat in data de 25/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

SIRAMED echipamente si aparatura medicala de diagnostic
SIRAMED distribuitor de dispozitive si echipamente medicale pentru diagnostic in vitro, reactivi, consumabile si servicii de reparatii si intretinere, analizoare de gaze in sange, metaboliti, biochimie, hematologie, coagulare, chimia urinii, dispozitive de auto testare

Erectie | Erectie Slaba
Erectie slaba atat de slaba incat ai probleme la penetrare? Afla cum poti scapa de problemele de erectie sau erectie slaba.

Produse bio, produse fara gluten
Nutrivita este o companie de import si distributie de produse dietetice si bio. Infiintata in 2007, compania a castigat rapid o cota importanta de piata. Inca de la infiintare ne-am asumat misiunea de a oferi unui numar cat mai mare de consumatori romani produse de calitate, care sa ii ajute sa-si mentina sau sa-si recastige starea de sanatate.

Tratament endometrioza
Program de grup online pentru tratamentul natural al endometriozei, bazat pe strategii alimentare dovedite de studii si cercetari stiintifice.

Tratament acnee
Site-ul destinat pacientilor cu acnee si persoanelor afectate de acnee (familia, prietenii, cunostintele pacientilor cu acnee). În cadrul acestui site veti gasi informatii despre acnee, cauze acnee, factorii agravanti si favorizanti pentru acnee, evolutia si tratamentul în acnee, precum si sfaturi privind modul de abordare multidisciplinar al bolii.