watchshop.ro
 

CAZARE BORSA MARAMURES...SUPER OFERTA!!!


Titlu: CAZARE BORSA MARAMURES...SUPER OFERTA!!!
Descriere: Pensiunea Maria*** ofera cazare in Borsa, Maramures. Aflata in Complexul Turistic Borsa, Pensiunea Maria este o alegere excelenta pentru petrecerea unei vacante minunate. Tarife: pentru turism individual - 25 lei/zi de persoana; pentru grup (tabara) - 50 de lei/zi de persoana (cazare + 3 mese) 0723393009 0766598808
URL: http://www.pensiunea-maria.go.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: CAZARE BORSA MARAMURES

Acest site a fost adaugat in data de 28/03/2008

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 1353

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Vila Diana Baile Felix
Vila Diana din Baile Felix ofera cazare in conditii deosebite. Unitatea de cazare dispune de 4 camere, dotate si utilate modern,situata la intrarea in Baile Felix.

Cabana La Flo Bran
Cabana LA FLO situata la circa 2.5 km de Castelul Bran este garantia unui sejur reusit la munte, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte.Cabana LA FLO este complet utilata si dispune de 6 camere cu baie proprie, salon, bucatarie, loc pentru parcare, gratar, ceaun.

Cazare pensiuni, cazare hoteluri, cazari vile. Cazare Romania
Cazare pensiuni, cazare hoteluri, cazari direct la unitatea turistica. Pensiuni, hoteluri si vile in Romania. Cazare la mare, cazare la munte. Cazare in Brasov, pe litoral, peste tot in Romania.

Cazare Romania 2011 | Oferte Cazare Hoteluri Vile Pensiuni Romania
Cazare , Oferte Cazare Hoteluri Vile Pensiuni. Preturi, Poze si Telefoanele Proprietarilor pentru fiecare Hotel, Vila, Pensiune

Cazare pensiuni Bucovina
Cazare Bucovina, pensiuni si hoteluri prezentate de turisti intr-un ghid de vacanta cu impresii si poze ale tuturor unitatilor de cazare din Bucovina.