orange.ro
 

CAZARE BORSA MARAMURES...SUPER OFERTA!!!


Titlu: CAZARE BORSA MARAMURES...SUPER OFERTA!!!
Descriere: Pensiunea Maria*** ofera cazare in Borsa, Maramures. Aflata in Complexul Turistic Borsa, Pensiunea Maria este o alegere excelenta pentru petrecerea unei vacante minunate. Tarife: pentru turism individual - 25 lei/zi de persoana; pentru grup (tabara) - 50 de lei/zi de persoana (cazare + 3 mese) 0723393009 0766598808
URL: http://www.pensiunea-maria.go.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: CAZARE BORSA MARAMURES

Acest site a fost adaugat in data de 28/03/2008

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 1359

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Accommodation Bucharest, Regim Hotelier, Garsoniere regim hotelier
Accommodation Bucharest, Regim Hotelier. Smart Accommodation este specializata pentru inchirieri in regim hotelier pe termen scurt in Bucuresti. Cazarea in regim hotelier presupune inchirierea apartamentului.

Ski Chalets Meribel
Cabane de schi pachet Meribel în Franta. Toate concediu pentru schi Meribel noastre sunt inregistrare domenii Senior protejate astfel încât sa puteti rezerva cu încredere. Am selectat cele mai bune excursii de schi pentru tine, la preturi imbatabile.

Hotel Roberts Sibiu - Casa ta cand esti departe de casa
Hotel Roberts este situat in centrul Sibiului si va ofera o gama completa de servicii de profil, in conditii deosebite

Site-ul oficial al hostel-ului din Cluj-Napoca, Transylvania Hostel!
Transylvania Hostel din Cluj-Napoca, este un hostel-hotel adresat tinerilor si celor care au nevoie de o cazare ieftina in centrul orasului Cluj-Napoca. Transylvania Hostel are cele mai mici tarife de cazare din Cluj-Napoca si ofera seriozitate si calitate. Cea mai buna cazare ieftina din Cluj.

Hotel Azzuro ***
Motelul Azzuro va asteapta in Bistrita, judet Bistrita-Nasaud, sa petreceti sejurul dumneavoastra intr-un habitat cat mai placut posibil. Va punem la dispozitie 48 de locuri de cazare cu camere duble, simple, baie, telefon, televizoare color conectate la televiziunea prin cablu. La noi mai puteti beneficia de un restaurant cu 90 de locuri, o terasa cu 160 de locuri, o bucatarie de exceptie, bar de zi.va asteptam