vivacredit.ro
 

Fiziodent - Cabinet Stomatologie Sector 2


Titlu: Fiziodent - Cabinet Stomatologie Sector 2
Descriere: Cabinetul stomatologic Fiziodent Implant Center va pune la dispozitie o gama variata de servicii oferite de medici care îmbina profesionalismul cu rabdarea fata de pacient si calitatea serviciilor cu satisfactia oferita de fiecare pacient vindecat.
URL: http://fiziodent.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: fiziodent, cabinet stomatologic, cabinet stomatologie

Acest site a fost adaugat in data de 23/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Utilaje agricole
Gama completa produse si servicii: inchirieri utilaje,betoane,utilaje constructii,statie beton,automacarale

Instalator | Instalator Bucuresti
Instalator cu experienta de peste 10 ani va ofera servicii de calitate in domeniul instalatiilor. Instalator priceput pentru casa ta.

Tencuieli mecanizate Bucuresti
firma smart contractor srl executa tencuieli mecanizate profesionale. la tencuielile aplicate mecanizat cu mortare traditionale se folosesc utilaje speciale de tencuit. aceste tencuieli se preteaza pentru exterior cat si pentru interior, necesitand mai multe straturi de glet pentru finisaje de calitate.

Enciclopedia ta de business BIZZPEDIA
BIZZPEDIA este enciclopedie ta de business unde poti gasi informatii despre firmele din Romania (codul de identificare al firmei, numarul de inregistrare la Registrul Comertului, adresa, datele de contact, cifra de afaceri, profitul, numarul de angajati, persoanele de contact) stiri despre firme si oameni de afaceri din Romania, dictionar de afaceri, bilete de avion calatoriile de business.

Servicii de contabilitate Bucuresti
Firma de contabilitate Integrate Accounting vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor de toate marimile, asigura servicii complete contabile si fiscale, pune accent pe normele privind organizarea activităţii jocurilor de noroc, de contabilitate primară, contabilitate financiară, consultanta financiara, indiferent de domeniu si obiectul de activitate a entitatii pe care o dezvoltati ( SRL, SA, PFA, intreprinderi individuale, cabinete avocatura, notari, medici, etc…).