vivacredit.ro
 

Service instalatii climatizare industriale


Titlu: Service instalatii climatizare industriale
Descriere: Servicii de consultanta de specialitate, service, mentenanta si inspectii tehnice echipamente de climatizare, montaj si punere in functiune echipamente tip chiller, centrale de tratare aer, close control, etc. Pregatim echipamente tip chiller pentru functionare iarna - vara, incarcam instalatiile hidraulice cu etilenglicol. Lucram cu orice tip de echipament, printre care: Trane, York, Stulz, Liebert Hiross, etc.
URL: http://www.i-cool.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: climatizare, chiller, close control, trane, york

Acest site a fost adaugat in data de 23/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Angajari videochat
Studio Video-chat 100 % legal, angajeaza pentru videochat fete (18-35 ani) cu sau fara experienta in domeniu. Oferim carte de munca, comision 50%, sesiuni pe situri cu exclusivitate. O ferim rogram flexibil, castiguri extraordinare (500 E - 2500 EURO lunar). Garantam seriozitate, promtitudine, dicretie, profesionalism si legalitate. Daca mai vii cu o prietena primesti BONUS 100 de euro dupa primele 30 de zile de activitate.

Materiale promotionale
Gama noastra de materiale promotionale cuprinde peste 10.000 de produse (pixuri, brichete, scrumiere, tricouri, sepci, genti, mape de conferinta, truse de protocol, umbrele, ceasuri, calculatoare s.a) importate din tari precum: Franta, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Polonia, Cehia.

Tigla Metalica
Tigla metalica vanduta sub brandul Caretta este cea mai buna si ieftina tigla metalica de pe piata din Romania.

Contabilitate si servicii de personal
Oferim clientilor nostri din Bucuresti servicii de contabilitate in concordanta atat cu Standardele Romanesti de Contabilitate, cat si cu Standardele Internationale de Contabilitate.

Curier Rapid | Firma Curierat Rapid Bucuresti - Geodi Express
Firma de curierat rapid in Bucuresti, in tara si curierat international; curier rapid cu livrare de urgenta!\\r\\n