elefant.ro
 

Lexis Constanta


Titlu: Lexis Constanta
Descriere: lexis scoli de limbi strine in Constanta. Metode de invatare dupa manuale Oxford University Press. Examene Trinity si Cmbridge.
URL: http://www.lexisconstanta.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: scoli de limbi straine, constanta,

Acest site a fost adaugat in data de 28/03/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri limba engleza, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana
Scoala de limbi straine European Freedom. Cursuri limba engleza, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana, cursuri limba spaniola, cursuri limba germana. Cursuri de limba italiana pentru asistenti medicali. Recunoasterea calificarilor profesionale conform Directivei 2005/36/CE a Parlamentului European.

Cursuri gratuite pentru toti
Blog cu informatii despre cursuri gratuite finantate din fonduri europene, cursuri gratuite organizate de AJOFM-uri, cursuri online, precum si despre alte oportunitati de instruire si formare profesionala gratuita

Curs / Cursuri Autorizate
Development Training Consulting dezvolta si ofera cursuri deschise (la care se poate inscrie si participa orice persoana interesata) si cursuri la comanda (cerute de diferite firme, organizatii sau institutii pentru echipele interne).

Examen Cambridge Romania - EECentre
EECentre este o institutie autorizata sa furnizeze examene Cambridge pe teritoriul Romaniei. Va invitam sa accesati site-ul pentru a descoperi grupele de examene Cambridge pe care le puteti sustine alaturi de noi. Categoriile principale de examene Cambridge sunt: Engleza pentru copii (YLE), Engleza generala sau Engleza pentru afaceri.

Lucrari de licenta
Va punem la dispozitie lucrari de licenta, lucrari masterat si dizertatii din absolut toate domeniile. Cel mai bun raport calitate - pret!