vivacredit.ro
 

Avocat divort, divort rapid


Titlu: Avocat divort, divort rapid
Descriere: Cabinet de consultanta juridica specializat in dreptul familei,drept international privat,divort, partaj, incredintare minor,realizarea divortului si partajului prin mediere, reprezentarea cetatenilor romani din strainatate pentru divort si partaj realizate inRomania, stabilirea pensiei alimentare, incredintarea copiilor minori.
URL: http://www.divort-rapid-si-ieftin.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: avocat divort, divort, divort rapid, medieredivort, partaj, mediere

Acest site a fost adaugat in data de 18/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inregistrare marci
Einregistraremarci va ofera servicii juridice de consultanta si reprezentare in vederea obtinerii si protejarii titlurilor de protectie a marcilor de produse sau servicii, a brevetelor de inventii si a desenelor.

GDPR Advisors
Ne plac solutiile inovatoare. Suntem la curent cu modificarile legislative si cu cele mai noi tehnologii si dispunem de expertiza si de instrumentele necesare pentru a asigura implementarea tuturor masurilor prevazute in noul Regulament General privind Protectia Datelor Personale (GDPR).

Avocat Carmen Ciocan Cabinet avocatura Tulcea
Avocat Carmen Ciocan Tulcea.Cabinetul nostru de avocatura ofera consultanta juridica in:Drept Civil, Dreptul Familiei, Drept comercial si drept societar, Drept Fiscal, Financiar si Bancar, Dreptul transporturilor,telecomunicatii, Achizitiile Publice, Autoritati Publice si MediuExecutarile silite, recuperari Debite si Creante.

hEaDsHoTuRi
Toateeee Cele tari!

Legislatie
LEGISLATIE - Sub aceasta deviza, o legislatie nu poate fi decat un ansamblu de norme edictate sa instaureze si sa mentina ordinea sociala. O legislatie a unui stat urmareste sa conduca si sa indrume activitatile indivizilor precum si a tuturor entitatilor din cadrul unui stat.