vivacredit.ro
 

DJ Daniel Sonorizari Evenimente


Titlu: DJ Daniel Sonorizari Evenimente
Descriere: Sonorizari evenimente, DJ Daniel, un DJ pentru evenimentul TAU! Echipamente profesionale de sunet si lumini. Seturi de DJ live, muzica buna, de calitate, pentru evenimente fara manele in program. Echipamente Pioneer ProDJ. Servicii Foto-Video nunta, echipamente Panasonic, Nikon.
URL: http://www.blog.djdaniel.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: sonorizari evenimente, sonorizari nunti, dj nunta, dj botez, sonorizare nunta, sonorizare botez,

Acest site a fost adaugat in data de 14/05/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 10

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Totul despre Daikin
Facem tot posibilul să vă oferim cât mai multe informații care să vă ajute în luarea celei mai bune decizii.\\r\\nExperienta proprie ne-a aratat ca utilizarea echipamentelor de climatizare Daikin aduce satisfactie si confort chiar de la prima utilizare.

Lenjerie Axami
Magazin online de lenjerie de lux marca Axami, fabricat in Polonia. Livrare in toata tara prin curierat rapid.

Service calculatoare ElectroLife Timisoara
ElectroLife este o firma din Timisoara si activeaza in domeniul IT, mai precis a serviciilor de asistenta, consultanta si service software si hardware oferite atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice: reparatii, instalari sisteme operare, instalari programe, devirusari, proiectari retele, mentenanta, back-up date. Incheiem contracte de service calculatoare cu persoanele juridice.

Herra Color Glass - sablare decorativa pe sticla, sticla sablata, vitralii
Herra Color Glass - realizeaza sablare decorativa pe sticla, sticla sablata si vitralii. Producator art color glass in Iasi la cele mai convenabile preturi

Protectia muncii, echipamente protectia muncii, deseuri
Rai Textil Grup asigura servicii de protectia muncii, PSI si mediu, oferim o gama larga de echipamente de protectie, servicii de mediu, deseuri.