watchshop.ro
 

contabilitate completa


Titlu: contabilitate completa
Descriere: Echipa noastra este formata din CONTABILI cu o vasta experienta. \\\\\\\\r\\\\\\\\nOferim servicii complete de contabilitate (contabilitate primara, balanta, bilant, declaratii fiscale lunare si trimestriale, salarizare, decont TVA, ITM, obligatii de plata, registru de casa, depunerea actelor la institutiile abilitate, refaceri acte contabile etc.).
URL: http://www.contabilitatecram.tk

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: contabilitate completa ilfov bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 12/05/2011

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 33

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

http://serviciidecontabilitate.com
http://serviciidecontabilitate.com

Firma tineri
Societate de avocatura specializata in drept comercial si proprietate intelectuala ofera servicii pentru: infiintare firme, cesiune parti sociale, deschidere puncte de lucru, schimbare sediu social, gazduire sediu social, obtinere avize/autorizatii, inregistrare marci la osim si monitorizare marci.

Cabinet Avocat Gindu Ruxandra
Cabinet de lichidator judiciar si avocatura Ruxandra Gindu, din Bucuresti, specializat pe drept civil, comercial, imobiliar.

bahçelievler çilingir
bahçelievler çilingir, çilingir bahçelievler, bahçelievler oto çilingir, bahçelievler 24 saat çilingir, bahçelievlerda çilingir, bahçelievler kasa çilingir, pendik bahçelievler çilingiri, bahçelievler anahtarcı

Doina Morari - Cabinet Mediator
Doina Morari- ofera servicii de mediere persoanelor care nu reusesc sa ajunga la un acord pe cont propriu, dar vad beneficiile de timp, bani si eficienta in intelegerea pe cale amiabila. Facilitam negocierea pentru obtinerea acordurilor.