elefant.ro
 

Muzica de nunta-Formatia Coral 2 din Slobozia !


Titlu: Muzica de nunta-Formatia Coral 2 din Slobozia !
Descriere: Aici ne veti cunoaste mai bine si o sa aveti ocazia sa ascultati cateva melodii din repertoriul formatiei.Daca va place si sunteti in cautare de formatie pentru evenimentul d-voastra,ne vom intelege!
URL: http://www.formatie-de-nunta-coral2.ro

Categorie: timp liber > divertisment
Cuvinte cheie: muzica de nunta, formatie nunta slobozia, dj, petrecere, melodii populare

Acest site a fost adaugat in data de 28/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Animator petreceri copii
Magicianul Valentino vine la petreceri pentru copii in Bucuresti si Ilfov cu multe surprize si multa magie. Alege un magician si vei avea cel mai bun animator pentru petreceri copii la doar 150 ron / spectacol.

Petreceri copii ieftine, petreceri tematice, ursitoare botez - Top-Kids.ro
Organizăm petreceri pentru copii, petreceri tematice, îţi punem la dispoziţie ursitoare pentru botez, tot ce ai nevoie pentru a face copilului tău o petrecere de neuitat.

Magician Evenimente Brasov - Spectacole Magie Brasov - Show Unic
Magician Evenimente Brasov pune la dispzitie pentru dvs. cele mai spectaculoase show-uri de magie. Surprinde-ti invitatii printr-un spectacol inedit si unic

Simigeria Petru
Simigeria Petru – Traditie din 1939. Retea de simigerii in Iasi, Piatra Neamt, Timisoara ce ofera covrigi cu mac, covrigi cu susan, covrigi cu nuca, covrigi cu stafide, covrigi cu ciocolata, covridog

StudLife
Cel mai mare portal din Romania pentru tineri! Retea de prieteni, Cupidon, Evenimente, Funny, Piata, Jocuri, Subtitrari, Referate, Televiziune, adica StudLife! Pentru ca nu-i usor sa fii student.