orange.ro
 

Sciatica - Cabinet de masaj medical in Cluj


Titlu: Sciatica - Cabinet de masaj medical in Cluj
Descriere: Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea lombosciaticii, discopatiei lombare sau a herniei de disc, folosind aparatura de ultima generatie.
URL: http://www.sciatica.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://www.sciatica.ro

Acest site a fost adaugat in data de 16/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Diete de slabire
De multi ani pastele au avut o imagine nefavorabila legata de cresterea in greutate in urma consumului lor,insa in ultima vreme PR-ul producatorilor de paste s-a schimbat in mod favorabil.Noul mesaj transmis este ca,in cantitati moderate pastele pot fi consumate fara grija deoarece ele contin fibre.

Remedii si solutii naturiste pentru orice tip de afectiune
Cauti un remediu naturist pentru problema ta de sanatate?Vrei sa cresti in inaltime?Vrei sa slabesti?Vrei sa aflii terapii noi,pe care putin le cunosc ?Acum le ai pe toate GRATUIT

Psoriazis | Tratament psoriazis
Psoriazis nu este contagios de la o persoana la alta, dar se transmite genetic, deci poate fi mostenit de la parintii la copiilor lor.

Erectie | Erectie Slaba
Erectie slaba atat de slaba incat ai probleme la penetrare? Afla cum poti scapa de problemele de erectie sau erectie slaba.

Extract purificat din rasina minune
S.C. DAMAR GENERAL TRADING S.R.L. este o companie moderna care isi desfasoara activitatea in domeniul producerii, importului si comercializarii produselor naturiste. Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata cu rasina Mumie,un produs naturist 100%. Cunoscuta in traditia populara sub denumirea de nectarul muntilor.