orange.ro
 

Sciatica - Cabinet de masaj medical in Cluj


Titlu: Sciatica - Cabinet de masaj medical in Cluj
Descriere: Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea lombosciaticii, discopatiei lombare sau a herniei de disc, folosind aparatura de ultima generatie.
URL: http://www.sciatica.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://www.sciatica.ro

Acest site a fost adaugat in data de 16/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cosuri
Scapa de acnee, cosuri sau puncte negre fara cicatrici acnee. Despre acnee, tipuri de acnee, masti pentru cosuri, creme pentru cosuri, sau masca pentru acnee, cosuri.

Adadent Dentist Cluj
Cei care au cautat un dentisti in Cluj, Manastur, au auzit de Adadent si stiu ca este o clinica dentara cu o echipa formata din specialisti. Tratamentele oferite de dentistii Adadent sunt mereu adaptate nevoilor pacientului.

dezvoltarea copilului
dezvoltarea copilului in functie de prerioadele varstei

Dentistionline.ro
Doriti sa va faceti publicitate pe DentistiOnline.ro? Va invitam sa ne trimiteti un email la office [at] dentistionline.ro sau sa completati formularul de pe pagina de contact.

Regim recomandat pentru diabet
Descopera regimul recomandat pentru diabetici. Afla alimentele permise si cele interzise. Acum puteti duce o viata normala! Diabetul poate fi tinut sub control si chiar amelioarat urmand un regim strict specific pentru diabet.