smokemania.ro
 

Sciatica - Cabinet de masaj medical in Cluj


Titlu: Sciatica - Cabinet de masaj medical in Cluj
Descriere: Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea lombosciaticii, discopatiei lombare sau a herniei de disc, folosind aparatura de ultima generatie.
URL: http://www.sciatica.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://www.sciatica.ro

Acest site a fost adaugat in data de 16/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Detoxifierea si deparazitarea organismului
Tratamente naturiste Hulda Clark de detoxifiere si deparazitare tinctura nuca neagra,pelin si cuisore. Deparazitare cu ajutorul Zapperului. Si tratamente cu zeolit.

Ortodontie Brasov - EsDent.eu
In cadrul clinicii noastre venim in intampinarea dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune metode si produse de intretinere si igienizare, adaptate in functie de pacient.

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos
De ce sa aleg Leomedica ? Am sa va raspund: ambientul placut, medicii si personalul medical foarte bine pregatit, aparatele de ultima generatie, preocuparea continua pentru binele celor care ni se adreseaza - sunt doar citeva din motivele pe care as putea sa le invoc.

Medicale
Romedicale.ro este un site cu informatii din medicina. Aici puteti studia articole din diverse ramuri medicale scrise de specialisti in domeniul medical.

Urgente Stomatologice - cabinet stomatologic deschis non stop
Cabinet stomatologic deschis non stop, pregatit cu medic stomatologc [dentist] de garda in permanenta. Urgente stomatologice la preturi accesibile.