smokemania.ro
 

qigong reintinerire coloana


Titlu: qigong reintinerire coloana
Descriere: Qigong pentru coloana vertebrala si sistemul imunitar. O suita de tehnici practicate cu succes de peste 1000 ani pentru: - reintinerire - eliminarea stresului si a oboselii - vindecarea problemelor la coloana vertebrala - tratamentul impotentei - reglarea greutatii corporale - intarirea sistemului imunitar - deschiderea meridianelor - amplificarea energiei interne - trezirea puterii naturale de vindecare a corpului - deschiderea si curatarea meridianelor - regenarare rapida
URL: http://xingshenzhuang.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: qigong, coloana, reintinerire, regenerare, stres, impotenta

Acest site a fost adaugat in data de 16/04/2011

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 1155

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Vimax - Pastile Originale Canada
Vimax - pastile naturale pentru marirea penisului. Creste lungimea si circumferinta penisului, intarzie ejacularea precoce si ajuta la obtinerea unor erectii mai puternice.

Camin de batrani Millennium Bucuresti
Situat in zona de Nord a Bucureştiului, Căminul de bătrâni Millennium ofera servicii de cazare si ingrijire personala, asistenta si recuperare medicala pentru persoane varstnice.Toti angajatii nostri sunt atent selectionati, calificati si instruiti specific pentru a putea oferi rezidentilor nostri servicii de calitate si asistenta la un nivel profesionist.

Audionova - centre audiologice, aparate auditive
Audionova - centre audiologice si protezare auditiva. Oferim servicii complete de audiologie in peste 50 de clinici din toata tara: audiograma si consultatie GRATUITA, aparate auditive, sisteme FM, baterii, service. Va asteptam la cea mai apropiata clinica de dumneavoastra!

Cum sa alegi un tensiometru
In ziua de azi numai trebuie sa mergem la medic pentru a ne masura tensiunea, putem face lucrul acesta si singuri. Dar ca sa ne masuram tensiunea avem nevoie de un tensiometru. Vezi toate informatiile in acest articol !

Cabinet stomatologic Bucuresti
AquaDent - cabinet stomatologic Bucuresti, servicii de stomatologie de cea mai inalta calitate. Pentru mai multe detalii si cum sa ajungeti la cabinetul nostru de stomatologie, vizitati site-ul nostru www.aquadent.ro