vivacredit.ro
 

qigong reintinerire coloana


Titlu: qigong reintinerire coloana
Descriere: Qigong pentru coloana vertebrala si sistemul imunitar. O suita de tehnici practicate cu succes de peste 1000 ani pentru: - reintinerire - eliminarea stresului si a oboselii - vindecarea problemelor la coloana vertebrala - tratamentul impotentei - reglarea greutatii corporale - intarirea sistemului imunitar - deschiderea meridianelor - amplificarea energiei interne - trezirea puterii naturale de vindecare a corpului - deschiderea si curatarea meridianelor - regenarare rapida
URL: http://xingshenzhuang.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: qigong, coloana, reintinerire, regenerare, stres, impotenta

Acest site a fost adaugat in data de 16/04/2011

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 1164

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Retete Online, Carte de bucate
Retete culinare romanesti, discutii despre bucatarie, organizarea alimentatiei prin calcularea caloriilor, carte de bucate pe categorii, diete si sfaturi pentru slabit.

maxfarm.ro
Maxfarm.ro - magazin online de produse naturiste, suplimente nutritive, vitamine, afrodisiace naturale care ajuta la îmbunatatirea vietii de cuplu si pentru diferite disfunctii sexuale, cardio-vasculare, respiratorii, neurologice, renale, hepatice...

Psoriazis | Tratament psoriazis
Psoriazis nu este contagios de la o persoana la alta, dar se transmite genetic, deci poate fi mostenit de la parintii la copiilor lor.

Resveratrol
Resveratrolul este un antioxidant natural puternic, care detine proprietati terapeutice favorabile unui organism puternic si sanatos. Poate sa previna afectiuni grave, care ne pot pune in pericol sanatatea si contribuie la ameliorarea acestora, fiind indicat si pentru cresterea imunitatii.

Clinica Medicala Andodent Ploiesti
a( sugera(m sa( mergeti la ginecolog s,i daca( nu sunteti bolnava( !