vivacredit.ro
 

2rism


Titlu: 2rism
Descriere: 2rism.ro Site cu toate ofertele de cazare din Romania la vile, pensiuni, unitati turistice si hoteluri.Mersul trenurilor, starea vremii, starea partiilor, distante intre localitati, harti.
URL: http://www.2rism.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: turism, cazare, hotel, vila, villa, cabana, pensiune

Acest site a fost adaugat in data de 13/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hoteluri Sinaia
HoteluriSinaia.org ofera online informatii turism rezervare cazare la hotel, hoteluri apartament, pensiune, vile, agroturism din Romania si din Sinaia

Cazare
Destinatii turistice in Romania contine o lista uriasa de locuri din tara noastra in care va puteti petrece concediul sau vacanta. Daca doriti sa vizitati peisajele rustice, munti impaduriti, litoralul Marii Negre, Delta Dunarii, biserici, castele sau diferite statiuni balneo puteti afla aici informatii despre cazare, date de contact, puncte turistice de vizitat din imprejurimi sau alte obiective turistice, acest site este un bun inceput.

Cazare Timisoara
Cazarea la Hotelul Koronna din Timisoara este alegerea perfecta atunci cand este vorba de odihna sau vacanta. Pe scurt, daca ai vrea sa te simti ca acasa si nu sa fii doar un numar, dorinta ta de cazare se poate realiza foarte usor daca alegi cazare la Hotelul Koronna din Timisoara, unul dintre cele mai stilate hoteluri din Timisoara.

rezervari hoteluri pensiuni online info-hoteluri
rezervari hoteluri pensiuni preturi de receptie confirmare pe loc plarta la hotel (pensiune)acest site nu percepe comision ,oferim cazare in toata tara la hoteluri de 2 stele ,3stele,4stele ,5stele

Cazare Bucovina
Intr-un tinut in care istoria si traditiile Bucovinene se imbina, intr-un cadru natural deosebit, intr-o zona linistita, pensiunea Casa Verde va ofera beneficiul unei vacante de exceptie, liniste, aer curat, verdeata si ospitalitate.