vivacredit.ro
 

Coxartroza - Cabinet de kinetoterapie in Cluj


Titlu: Coxartroza - Cabinet de kinetoterapie in Cluj
Descriere: Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea coxartrozei, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.
URL: http://www.coxartroza.biz

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://www.coxartroza.biz

Acest site a fost adaugat in data de 10/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Scapa de negi si alunite in 14 zile
Vrei sa fii urmatoarea persoana care trece de la zeci de negi si alunite la un ten si o piele curata si delicata, negi si alunitele disparand complet in mai putin de 14 zile? Si de ce noi oamenii cu negi si alunite avem fata si corpul invadat, cand s-au gasit solutii naturale care curata pielea complet, o regenereaza si netezesc in doar 10-14 zile. Mai multe detalii pe tratament-negi-alunite.ro

Blog dedicat simtomelor diabetului
Descopera simtomele si semnele diabeticului, precum si factorii de risc care declanseaza boala. Afla glicemia normala si vezi daca esti predispus la diabet. In cazul in care crezi ca ai prediabet, poti consulta lista de remedii naturiste anti diabet.

Premium Dental Clinic
Cabinet stomatologic Arad va ofera urmatoarele servicii: stomatologie Arad, implant dentar Arad, estetica dentara, albire dentara, consultatie dentara, urgente stomatologice non stop. Va asteptam la Clinica Dentara Premium Dental Arad.

Coral Club
Coral Club cu o activitate de peste 10 ani pe piata suplimentelor alimentare promoveaza modul de viata sanatos, oferind sanatate si vitalitate oamenilor din intreaga lume, cu produse de calitate si eficiente: Activin, Aloemann, Combinatii de plante, Calciu Coral, DigestAble, Echinacea, Hydracel si multe altele. Produse Coral Club la Pret de Depozit si Transport Gratuit la comenzi peste 200 Ron.

Synobis Medical - Centru de Nutritie si Management Integrat al Obezitatii
Centru Medical de Nutritie si Management Integrat al Obezitatii Cluj-Napoca. Medic nutritionist Cluj, dietetician Cluj, psiholog Cluj, medicina interna Cluj