vivacredit.ro
 

Coxartroza - Cabinet de kinetoterapie in Cluj


Titlu: Coxartroza - Cabinet de kinetoterapie in Cluj
Descriere: Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea coxartrozei, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.
URL: http://www.coxartroza.biz

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://www.coxartroza.biz

Acest site a fost adaugat in data de 11/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Abonamente stomatologice pentru companii
Opteaza pentru un abonament in cadrul retelei DentalCover si vei beneficia de un abonament personalizat si acoperire in toata tara. Garantam flexibilitate maxima, servicii si echipamente profesionale si o echipa de medici oricand la dispozitia dumneavoastra!

Un zâmbet perfect
Un zâmbet atractiv te poate face să fii mai relaxat şi să ai mai multă încredere în tine! Este important ca medicul să fie un om bun. În al doilea rând e important să ai dinţi sănătoşi. Toată lumea trebuie să aibă grijă de dinţii lor. Eu îl recomand pe Bogdan Fondrea ca medic. Acum, datorită sistemului INVISALIGN poţi avea zâmbetul dorit, fără tradiţionalii brackeţi.

Ambrozia
Informatii despre ambrozia, cea mai alergenica buruiana.

Echilibru si sanatate prin alcalidizare
Universul funcţionează prin echilibrarea unor perechi de opuse şi universul organismului Dumneavoastră funcţionează similar. Cnd echilibrul dispare, apar simptomele bolilor: nivel redus de energie, oboseală, surplus de greutate, mod de gndire ngreunat, dureri, disfuncţii severe.

Sfaturi despre copii
Comunitate online gratuita pentru mamici cu articole si forum despre sarcina, copii si familie. Poti discuta cu mamicile, ai acces la desene de colorat si carti pentru copii, calendarul sarcinii si albume foto.