smokemania.ro
 

Coxartroza - Cabinet de kinetoterapie in Cluj


Titlu: Coxartroza - Cabinet de kinetoterapie in Cluj
Descriere: Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea coxartrozei, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.
URL: http://www.coxartroza.biz

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://www.coxartroza.biz

Acest site a fost adaugat in data de 10/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Equilibrium - Centru Recuperare Medicala Constanta
Equilibrium - Centrul de Recuperare Medicala Constanta va ofera servicii de recuperare medicala, medspa, kinetoterapie, hidroterapie si masaj intr-o atmosfera relaxanta, alaturi un personalul profesionist.

Esente Naturale
produse Bio, Eco, Organice, prin intermediul a 3 branduri de lux, de o calitate exceptionala, care pot consitui cadouri deosebite, memorabile, care vor genera dependenta de forme si arome speciale

Tratament natural endometrioza
Program de grup online pentru tratamentul natural al endometriozei, bazat pe strategii alimentare dovedite de studii si cercetari stiintifice.

Slabire - Detoxifiere
Cu ajutorul programului Colonix puteti scapa de kilogramele de prisos, fara a trece prin chinurile unei cure de slabire. Prin folosirea acestui program, datorita efectului sau de detoxifiere, puteti recastiga silueta ideala.

Suplimente Naturale
ShopECO este un magazin online cu produse naturale, ceaiuri, suplimente naturiste si cosmetice organice. In sectiunile sitului gasiti siropuri medicinale, suplimente nutritive, dulciuri dietetice, tincturi si multe altele.