orange.ro
 

Coxartroza - Cabinet de kinetoterapie in Cluj


Titlu: Coxartroza - Cabinet de kinetoterapie in Cluj
Descriere: Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea coxartrozei, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.
URL: http://www.coxartroza.biz

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: http://www.coxartroza.biz

Acest site a fost adaugat in data de 10/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES
ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES, legislatie, noutati, legaturi utile,informatii,....

Mesteacanul
Mesteacanul si proprietatile sale fitoterapeutice\\\\\\\\r\\\\\\\\nIndicatii si produse fitoterapeutice.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

regim de slabire
Citeste totul despre diete si cure de slabit. Daca vrei sa scapi de cateva kilograme si sa ajungi la o silueta de invidiat, aici gasesti diete si regimuri de slabire eficiente. Vedeti ce plante trebuie sa folositi pentru boala dumneavoastra. Medicina naturista face minuni

Produse cosmetice naturale
Produse cosmetice naturale de la Biovedica obtinute prin infuzarea mai multor plante benefice in uleiuri naturale care au proprietatea de a transfera cel mai bine calitatile plantelor catre piele si corp.

Bioenergoterapia - Terapii complementare
Tratamentul bioenergetic face parte din marea familie a terapiilor alternative. Între acestea, putem spune că acupunctura a reuşit, din moment ce şi medici cu acte în regulă fac eforturi serioase pentru a se specializa în acest domeniu. De asemenea, homeoterapia câştigă din ce în ce mai mult teren. Cât despre tratamentele cu bioenergie, iată, vin şi acestea tare din urmă.