smokemania.ro
 

Anvelope Lugoj


Titlu: Anvelope Lugoj
Descriere: Societate infiintata in anul 2003, care are ca obiect principal de activitate, comercializarea anvelopelor noi si semiuzate, repararea, montarea si echilibrarea acestora. Ca obiectiv secundar societatea se ocupa si cu transportul de marfa intern si extern, avand la dispozitia Dumneavoastra un microbus Citroen Jumper.
URL: http://www.anvelope-gumplex.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: anvelope Lugoj, autoturisme, accesorii auto, turisme, transport marfa, intern, extern

Acest site a fost adaugat in data de 09/04/2011

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 264

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cantare auto
Cantare auto. Cantare auto (sau poduri cantare) sunt cantare mari care sunt de obicei montate permanent pe o fundatie de beton de cantarire care sunt utilizate in cantarirea vehiculelor intregi si a continutului acestora.Departamentul cantare auto ofera piese de schimb si servicii de consultanta in domeniul constructiilor de cantare pod bascula.

Dezmembrari
Dezmembrari auto ofera piese auto provenite din dezmembrari, anunturi vanzari masini avariate sau piese auto second hand. Pe site-ul Piese Dezmembrari puteti adauga anunturi gratuite care se refera la dezmembrari auto, masini avariate, masini lovite.

Rent a car Otopeni
Compania noastra este una dintre cele mai cunoscute din acest domeniu si va poate oferi de fiecare data serviciile de care aveti nevoie. Am elaborat servicii inchirieri masini aeroport special pentru persoanele care doresc transferul de la Aeroportul Otopeni.

ElcarGid Service
ElcarGid Service este un service autorizat Volkswagen, Skoda si Bosch Car Service. Service auto specializat in mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie si servicii de depanare-tractare. ITP, Asigurari Auto , Asigurari RCA , Asigurari Casco.

Maya Masini de inchiriat Timisoara
Aterizati pe aeroportul Traian Vuia si va doriti o masina cu plinul facut care sa va astepte in parcare, gata de drum? Serviciul de rent a car Timisoara aeroport de la Rent a car Timisoara aeroport Maya este ireprosabil – incercati si veti fi placut surprins.