vivacredit.ro
 

Anvelope Lugoj


Titlu: Anvelope Lugoj
Descriere: Societate infiintata in anul 2003, care are ca obiect principal de activitate, comercializarea anvelopelor noi si semiuzate, repararea, montarea si echilibrarea acestora. Ca obiectiv secundar societatea se ocupa si cu transportul de marfa intern si extern, avand la dispozitia Dumneavoastra un microbus Citroen Jumper.
URL: http://www.anvelope-gumplex.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: anvelope Lugoj, autoturisme, accesorii auto, turisme, transport marfa, intern, extern

Acest site a fost adaugat in data de 09/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 264

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Diagnoza Auto Iasi
Va oferim servicii de diagnoza auto in iasi pentru marcile vw, audi, seat, skoda intre 1996 si 2009; activare functii suplimentare, range, stergerea si interpretarea erorilor gasite in urma diagnozei auto. Diagnoza auto in iasi la preturi de criza.Ne deplasam si la clienti.

Hot Wheels Timisoara
Suntem o societate axata pe industria tractarilor auto din clasa medie, pregatiti sa intervenim oricand, si iti ducem autovehiculul in orice oras din tara si strainatate. Promitem un pret avantajos pentru tractari si recuperari masini in intreg judetul Timis.

Romania Rent a Car Portal
Primul portal romanesc de inchirieri masini la nivel national si international

Tuning
tuning auto,masini modificate,videotuning,curse masini,racing,turbo,nos,eleron,spoiler,masini tunate,poze masini,tuning.ro,car tuning,masini tuning,4 tuning,supercars,jante,stiri auto

Legislatie rutiera - cursuri scoala de soferi Kronvic
Legislatia rutiera, notiunile de conduita preventiva si mecanica va sunt prezentate ai pe site intr-o forma clara. \\r\\nCodul rutier este structurat pe capitole, iar sanctiunile contraventionale le gasiti aliniate pe fiecare grupa.\\r\\nSucces!