vivacredit.ro
 

Anvelope Lugoj


Titlu: Anvelope Lugoj
Descriere: Societate infiintata in anul 2003, care are ca obiect principal de activitate, comercializarea anvelopelor noi si semiuzate, repararea, montarea si echilibrarea acestora. Ca obiectiv secundar societatea se ocupa si cu transportul de marfa intern si extern, avand la dispozitia Dumneavoastra un microbus Citroen Jumper.
URL: http://www.anvelope-gumplex.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: anvelope Lugoj, autoturisme, accesorii auto, turisme, transport marfa, intern, extern

Acest site a fost adaugat in data de 09/04/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 264

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hid xenon
HID XENON - instalatii pentru faruri de masina cu becuri xenon la cele mai accesibile preturi - 40 euro. Alimentarea 12 V, tip H7, 6000K, 35W. Montarea este foarte simpla dar este recomandat sa apelati la un service specializat.

Excavatoare
Excavatoarele sunt folosite pentru a sapa fundatia drumurilor si autostrazilor, sunt folosite in domeniul constructiilor. Oferte de excavatoare la cele mai bune preturi.

Oferta rent a car Baneasa
Inchiriaza o masina in Constanta pe termen lung sau termen scurt. Te asteptam cu cele mai buna oferte pentru inchirierea de masini. La Hermann rent a car nu exista limita de kilometri pentru masinile inchiriate. Te poti plimba oricat doresti.

Scimb Cauciucuri
mi s-a spus că în general este indicat ca la un anumit număr de km să se facă o verificare și asupra roților. Acest lucru ar însemna că odată cu schimbatul uleiului, al filtrelor, să fac și service roți. Bun, dar acest lucru ar însemna costuri crescute. Mi s-a spus că pericolul defectării altor componente din cauza unei proaste îngrijiri a cauciucurilor poate să ducă la costuri mult mai mari decât un simplu service la roți periodic.

ITP camioane sector 6 alfaitp.ro
La AlfaITP aveti posibilitatea sa efectuati inspectia tehnica periodica a masinii dumneavoastra, la preturi mici, incepand de la suma de 100 ron pentru motorul pe benzina pentru autoturisme. Va invitam pe site-ul nostru pentru a vedea lista intreaga de preturi pentru ITP autoturisme si ITP autoutilitare. Mai multe detalii pe pagina: http://www.alfaitp.ro/