orange.ro
 

Magazin si Service Calculatoare - Vindem Calculatoare


Titlu: Magazin si Service Calculatoare - Vindem Calculatoare
Descriere: Magazin si Service Calculatoare - MEGA PC SHOP (calculatoare, monitoare, imprimante, componente, cartuse, licente, recuperari date, depanari, devirusari, reinstalari)
URL: http://www.megapc.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: magazin, calculatoare, second hand, noi, monitoare, imprimante, componente, cartuse, licente

Acest site a fost adaugat in data de 05/04/2011

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 214

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cellgsm
Cellgsmservice, oferim solutii complete de reparatii iPhone 4 si service iPhone 4, resoftari iPhone 4, decodari iPhone 4, deblocari si precum si cellgsmservice la orice telefon, inclusiv reparatii iPhone si reparatii iPhone 4.

http://www.reviewlaptopuri.com/
http://www.reviewlaptopuri.com/ De ceva timp laptopurile au început să înlocuiască tot mai mult calculatoarele de birou, și asta pentru că ocupă spațiu mai puțin și oferă portabilitate, iar performanțele pot fi comparate cu cele ale unui mastodont de calculator sau de ce nu uneori pot fi chiar mai mari. Unul dintre modelele care mie mi-a atras atenția […]

camere ip smart
Daca ai nevoie de un sistem de supraveghere inteligent bazat pe tehnologie SIP/VoIP si ONVIF , Milesight este solutia, aceasta deorece toate camerele IP permit integrare cu toti producatorii de stocare si software.

Coolere procesoare, sisteme de racire, watercooling
O gama larga de coolere procesoare, sisteme de racire, watercooling, surse, periferice, accesorii si modding pc, carcase, va asteapta pe acest site, putand sa alegeti ceea ce este potrivit necesitatilor sistemului dvs.

Monitoare sh
Oferta noastra de produse second hand include branduri de top din industria IT: HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG, etc.