vivacredit.ro
 

Cabinet Avocat Gurzu Mariana


Titlu: Cabinet Avocat Gurzu Mariana
Descriere: Cabinet de avocat Gurzu Mariana este specializat in drept penal, drept civil, dreptul familiei, drept comercial si administrativ. Avocatul isi desfasoara activitatea in cadrul baroului Constanta.
URL: http://www.cabinetavocatgurzumariana.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: avocat, barou, constanta, drept, penal, civil, administrativ, comercial, familiei

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Procese Clauze Abuzive Banci
Un simplu site care sa ajute oameni ! Din pacate multe persoane nu stiu de clauzele abuzive din contractele bancare si de imprumut iar acest site incerca sa ii ajute pe acestia.

Mediator de Familie
Birou mediere conflicte de familie legate de continuarea casatoriei, divort, partajul bunurilor comune, stabilirea cadrului de exercitare a indatoririlor parentale. Mediator custodie copil.

Gradeanu & Partners
Gradeanu&Partners este o companie de avocatura in plina dezvoltare cu clienti in Romania, Italia, Anglia, Croatia , Spania, Estonia . \"avocatura este tot atat de veche ca si magistratura, tot atat de nobila ca si virtutea, tot atat de necesara ca si justitia\". d\'Agusseau

Avocat Tiberiu Emil Radu
Ne propunem dezvoltarea permanenta a metodelor si tehnicilor de realizare a serviciilor de asistenta juridica, concomitent cu imbunatatirea activitatilor conexe profesiei de avocat, venind in intampinarea tuturor necesitatilor clientilor.

Doina Morari - Cabinet Mediator
Doina Morari- ofera servicii de mediere persoanelor care nu reusesc sa ajunga la un acord pe cont propriu, dar vad beneficiile de timp, bani si eficienta in intelegerea pe cale amiabila. Facilitam negocierea pentru obtinerea acordurilor.