smokemania.ro
 

NewTek


Titlu: NewTek
Descriere: Download
URL: http://newtek.hexat.com

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: Download

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2011

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 659

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

TABLETE IEFTINE - Comercializam tablete ieftine 3G
Tablete 3G cu functie de telefon si conectare la net prin cartela SIM. Tablete ieftine cu sistem Android. Prin simpla introducere a cartelei SIM direct in tableta, va conectati si navigati pe internet cu viteza 3G oferita de operator, sau puteti efectua apeluri telefonice la fel ca de pe un telefon mobil.

Dynamic System
Solutii optime si eficiente de mentenanta si service calculatoare. Efectuam si operatiune de depanare a calculatoarelor la domiciliul persoanelor fizice, fara taxa suplimentara de deplasare.

Reparatii laptop
Reparatii laptop in Bucuresti la Goldnet Service SRL. Asiguram service pentru orice model de laptop, indiferent de producator sau defecte.\\r\\nDaca reparatia costa prea mult si nu renteaza atunci exista posibilitatea sa va cumparam laptopul si sa va oferim la un pret promotional un laptop second hand perfect functional cu garantie 12 luni.\\r\\n

Simal Solution
Comercializare si servisare case de marcat, softuri de gestiune, echipamente conexe, distribuitor autorizat DANUBIUS EXIM, marca DATECS, FUJITSU

Calculatoare second hand
Importator si distribuitor calculatoare ieftine, calculatoare second hand, componente calculatoare, calculatoare sh, laptopuri, componente PC.