vivacredit.ro
 

Electrostimulare


Titlu: Electrostimulare
Descriere: Oferim servicii de diagnosticare, dieta personalizata, tratamente anticelulitice, electrostimulare si sauna cu infrarosu, drenaj limfatic, masaj, impachetari, cosmetica, coafura, manichiura, pedichiura.
URL: http://www.beautyaddress.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: Slabire, frumusete, electrostimulare

Acest site a fost adaugat in data de 12/03/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1126

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

REDLARE CORPORALA
Salonul se afla situat in zona Unirii, in spatele Hotelului Horoscop. Este un salon de lux dedicat exclusiv femeilor care vor sa fie in forma si frumoase.

Afrodite - produse cosmetice si de uz casnic
Webshopul Afrodite Vă așteaptă cu o gamă largă de produse cosmetice și produse de uz casnic. Vă oferim produse de calitate la prețuri excepționale. Noi Vă furnizăm produsele direct de la producători, garantând astfel un preț extrem de atrăgător pentru toți clienții noștrii.

Magazin de bijuterii
Atelier de bijuterii care produce si comercializeaza bijuterii din metale nepretioase la preturi foarte acceptabile. Vizitati-ne si va veti convinge. Motto: \" Stralucirea e mereu la moda\" Avem modele care se potrivesc oricarui stil si varste. Preturi incepinad de la 12 lei.

Machiaj, manichiura, unghii false
Solutii complete de machiaj, manichiura, unghii false. Salon de cosmetica, machiaj profesional Bucuresti si unghii false - manichiura.

Machiaj Online Frumusete deplina
Machiaj Online comercializeaza produse pentru ten, ochi, buze, unghii si alte accesorii pentru machiaj; parfumuri pentru femei, copii si barbati.