orange.ro
 

AFACEREA CEA MAI PROFITABILA DE PE GLOB


Titlu: AFACEREA CEA MAI PROFITABILA DE PE GLOB
Descriere: Afacerea a fost lansată pe la jumătatea lui 2010 şi se dezvoltă foarte rapid. În momentul înscrierii mele erau deja peste 166.000 de membri din peste 150 de ţări.CLUB-ASTERIA este o oportunitate de afacere care face inconjurul lumii(zilnic sunt aprx 2000 de inscrieri), o afacere dezvoltata la nivel global E o comunitate care uneste in principal oamenii neprivilegiati din lume, in care toti cei care adera la proiect,se ajuta unii pe altii \\r\\n
URL: http://asterclub.blogspot.com

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: afacere, bani, castig, ajutor, financiar, investitie, somer, jobs

Acest site a fost adaugat in data de 12/03/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 390

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gall Trophy
Cupe sportive, medalii, figurine, plachete si placute, trofee de sticla, precum si diverse accesorii: cutii medalii, panglici, rozete, stative. Gall Trophy.

Detectoare radar Cobra model 2009, distribuitor Bit Electronic
www.cobra-2009.ro Detectoare radar Cobra, cele mai noi modele lansate in 2009. Bit Electronic distribuitor al detectoarelor radar Cobra in Romania. Str. Mihai Eminescu, nr. 121, Sector 2, Bucuresti. 021 2110652 ; 0722 336033

Firma Aer Conditionat
Suntem specializati in domeniul sistemelor de climatizare (comercializare si service), firma noastra isi desfasoara activitatea in principal in Bucuresti, dar dispunem de resurse pentru a oferi suport si clientilor din alte orase.

Ventilatie restaurant
Firma noastra de ventilatie restaurante va ajuta sa alegeti, dimensionati si pozitionati sistemul de ventilatie in functie de spatiul dumneavoastra. Efectuam masuratori, planuri si dimensionare sisteme de ventilatie si climatizare precum si service complet de intretinere, inspectii periodice si igienizari pentru orice sistem de ventilatie si climatizare.

Inchirieri targuri si expozitii
Organizam evenimente CORPORATE pentru intalniri de afaceri si punem la dispozitie logistica pentru targuri si expozitii prin inchirieri de echipamente.