vivacredit.ro
 

Oferte cazare Mamaia


Titlu: Oferte cazare Mamaia
Descriere: Cazare Mamaia. Rezervari vacante la numeroase hoteluri Mamaia dar si vile si pensiuni. Cazare Mamaia - cel mai mic tarif de cazare garantat.\\r\\n
URL: http://www.ofertecazaremamaia.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare, mamaia, hoteluri, oferete

Acest site a fost adaugat in data de 10/03/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabana La Flo Bran
Cabana LA FLO situata la circa 2.5 km de Castelul Bran este garantia unui sejur reusit la munte, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte.Cabana LA FLO este complet utilata si dispune de 6 camere cu baie proprie, salon, bucatarie, loc pentru parcare, gratar, ceaun.

CASA LUCRETIA - PENSIUNE IN BUCOVINA
Bine ati venit la Casa Lucretia, una dintre cele mai cunoscute pensiuni din Bucovina. Cautati vacanta perfecta ? Aici gasiti cea mai buna cazare in Bucovina, un restaurant cu mancaruri traditionale si foarte multa liniste. Camere duble si apartamente.

Hotel pensiune Bucuresti
oferim camera de hotel in centrul bucurestiului la pret foarte avantajos,conditii deosebite,camere mari si inalte.

litoral 2012
Site-ul litoral2012.com prezinta ofertele litoral 2012 a peste 200 de hoteluri din tara din principalele statiuni de pe litoral : Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Jupiter, Saturn, etc. Posibilitate de rezervare online, plata direct la receptie.

Hotel Savoy Timisoara cazare 4 stele
Hotel Savoy din Timisoara cazare 4 stele va ofera cele mai atragatoare servicii hoteliere, fie ca sunteti turist sau venit cu afaceri in oras. Oferim de asemenea bar si restaurant in care aveti asigurata petrecerea timpului liber. Ambient elegant decorat, cu gust si rafinament, camera simpla, dubla, apartament si doua sali de conferinta echipate la standardele impuse de confort si business. Parcare privata si seif, totul pentru siguranta clientilor nostri.