watchshop.ro
 

Fotograf Botez - Fotografie artistica de botez


Titlu: Fotograf Botez - Fotografie artistica de botez
Descriere: Fotografi de nunta si cameramani din Bucuresti ofera servicii foto si video la cununia dvs. Fotografiile sunt expresive iar montajul este Full HD. Suntem bucurosi sa va fim alaturi la nunta si sa va surprindem emotiile in imagini.
URL: http://www.fotografbotez.ro/

Categorie: educatie si cultura > arta
Cuvinte cheie: fotograf botez, fotografi botez, foto botez, fotografii botez, poze botez,

Acest site a fost adaugat in data de 07/03/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 316

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Formatie nunta,botezuri,petreceri diverse
Formatie nunta,petreceri de firma si de sfarsit de an,botezuri,evenimente diverse in Constanta,Bucuresti,Sinaia,Ploiesti,Pitesti,Brasov,etc., avand un repertoriu divers cuprinzand cele mai diverse genuri:muzica usoara,muzica populara si de petrecere(folclor autentic),pop,rock,dance,latino,muzica greceasca,jazz si evergreens.Pentru evenimente deosebite va putem oferi un program complex alaturi de colaboratorii nostri:saxofonist,violonist,guitarist,bouzuki,pianist cocktail,Dj.

portrete in creion
Realizam portrete in creion si caricaturi dupa fotografie in format A5,A4, A3,A2 . Exemple cu desene gasiti la adresa http://studioart-ro.blogspot.com/ , comanda o faceti pe mail la studioart_ro@yahoo.com .

3D: Dependent De Desing ľ Concurs dedicat designerilor si arhitec
ELLE Decoration & Class Living lanseaza concursul 3D: Dependent De Design, dedicat tuturor designerilor si arhitectilor interesati de designul de obiect. Tema concursului este ôLuminiö iar deadline-ul concursului este 1 septembrie 2009.

Universul Artei
Universul Artei - un proiect ├«ntr-o continu─â dezvoltare, viz├ónd domenii precum: desen, pictur─â, grafic─â (2D - 3D), fotografie, video, muzic─â, literatur─â (poezie, proz─â). O structur─â complex─â, utiliz├ónd diferite platforme. Blog Gratuit, re┼úea social─â, promovare art─â ┼či arti┼čti.

Numismatica
Cel mai nou blog de Numismatica .