vivacredit.ro
 

Corpuri de iluminat de casa,birou,gradina...


Titlu: Corpuri de iluminat de casa,birou,gradina...
Descriere: Lampanet este un magazin online axat pe corpuri de iluminat pentru casa , birou, gradina, iluminat de LED, becuri economice, tuburi fluorescente cu reglarea intensitati prin telecomanda, veioze de lux, candelabre elegante si de lux, corpuri de iluminat din cristal ( Swaroski). Producatori:Philips, Massive, Kolarz, Rabalux, GeTungsram…etc. Livrarea produselor se face pe tot teritoriul Romaniei prin curier rapid, iar plata se face online sau rambrus.
URL: http://lampanet.ro

Categorie: afaceri si economie > anunturi
Cuvinte cheie: veioze, candelabru, lampadar, pendule, becuri economice

Acest site a fost adaugat in data de 28/02/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

micapublicitate.com.ro
site de anunturi gratuite din diverse domenii de activitate

Contabil
Servicii de contabilitate financiara: inclusiv bilanturi, personal: intocmire contracte de munca, state de plata, depunere revisal, contabilitate primara, pentru firme mici si mijlocii. Detalii pe http://www.contabil.com.ro si la tel: 0729499195.

Corbanese.com - director actualizat de firme
Corbanese.com este un director de firme si produse din industria lemnului care va aduce cele mai noi oportunitati referitoare la cherestea, lemn de fag, utilaje de prelucrare a lemnului, echipamente de constructii, servicii, tricotaje, mobila, etc la cele mai bune preturi. Promovati gratuit firma si produsele dvs.

electrician
Electrician calificat si autorizat execut lucrari electrice :montari-inlocuiri de: tablouri electrice,prize,intrerupatoare,corpuri de iluminat.Remediez defectiunile de natura electrica ale instalatiei electrice.Tel:-07662416810727740877-Marius.

Tractari auto Bucuresti
DpD Asistenta va ofera servicii auto complete: tractari auto Bucuresti si asistenta rutiera, service auto, rent a car. Tarife minime pentru tractari auto Bucuresti,tractari auto Sector 1,2,3,4,5,6 , Ilfov, Autostrada A1 (Pitesti), A2 (Soarelui – Constanta), A3 (Ploiesti) si in tara. Program NON STOP si Interventie rapida indiferent de locatie!