orange.ro
 

Service Curatare Injectoare


Titlu: Service Curatare Injectoare
Descriere: Executam reparatii pentru toate sistemele de injectie din gama Dacia Injectoare Common Rail Delphi montate pe toate autovehiculele Dacia si Renault cu motorizari de 1,5 dCi. Firma noastra poate testa si repara conform specificatiilor producatorului injectoare delphi pentru o gama variata de marci auto.
URL: http://www.servicecuratareinjectoare.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: servicii de testare, diagnosticare, reparatii injectoare diesel, reparatii injectoare

Acest site a fost adaugat in data de 23/02/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

bloganul
pentru blogari patrioti

Dacia Duster
Cel mai complet site dedicat Dacia Duster din Romania.Pe Duster Club gasiti toate datele tehnice de care aveti nevoie pentru Dacia Duster. Dacia Duster este singurul SUV din Europa aflat in finala competitiei Masina Anului.

Polish auto profesional Pitesti
Polish/detailing auto profesional in Pitesti cu solutii si echipamente de ultima generatie pentru ca masina ta noua sau veche sa arate ca de Showroom.

Tractoare de vanzare
Tractoarele agricole sunt folosite pentru munca la camp si nu trebui sa lipseasca din gospodaria nici unei familii din zona rurala. Tractoare agricole noi si second hand.

magazin online de piese auto
magazin online de piese auto originale si aftermarket la cele mai bune preturi, consultati oferta noastra www.start-auto.ro peste 700.000 de produse pe stoc, livrare in toata tara