vivacredit.ro
 

Service Curatare Injectoare


Titlu: Service Curatare Injectoare
Descriere: Executam reparatii pentru toate sistemele de injectie din gama Dacia Injectoare Common Rail Delphi montate pe toate autovehiculele Dacia si Renault cu motorizari de 1,5 dCi. Firma noastra poate testa si repara conform specificatiilor producatorului injectoare delphi pentru o gama variata de marci auto.
URL: http://www.servicecuratareinjectoare.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: servicii de testare, diagnosticare, reparatii injectoare diesel, reparatii injectoare

Acest site a fost adaugat in data de 23/02/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tractari auto
Site de tractari auto. Tractari auto Romania. Firme de tractari auto. Despre tractari auto

Kit xenon
KIT XENON - sistem de lumini pentru farurile masinilor care imbunatateste confortul si siguranta deplasarilor in conditii de vizibilitate redusa. Alimentarea 12 V, tip H7, 6000K, 35W. Montarea este foarte simpla dar este recomandat sa apelati la un service specializat.

Vulcanizare Utilaje si Camioane
Suntem service mobil de roti. Oriunde veti avea nevoie, vom trimite personal calificat si cu experienta in domeniu, in timp util. Vulcanizam la dumneavoastra roti pentru camioane si utilaje. Suntem profesionisti in vulcanizare mobila roti de utilaje.

Hot Wheels
Tractari autovehicule la preturi imbatabile! Daca doriti sa faceti o comanda online, sa cereti o oferta personalizata, sau pur si simplu sa intrati in contact cu noi, va rugam completati formularul de pe site-ul nostru: http://www.hot-wheels.ro/contact. De asemenea, ne puteti contacta telefonic (0734.874.411) sau prin e-mail (office@hot-wheels.ro).

Motosapatoare
Motosapatoarele sunt dispozitive mecanice care sunt intrebuintate in gospodarie de catre locuitorii rurali la diferite activitati. Preturi pentru motosapatoare.