elefant.ro
 

Catei de Vanzare


Titlu: Catei de Vanzare
Descriere: Canisa Premium ofera Catei de Vanzare din peste 60 de rase din parinti cu Pedigree de tip A (cel mai valoros tip de arbore genealogic); Pe site gasiti filme cu catei de vanzare. Fiecare catel este rasa pura, perfect sanatos, vaccinat, deparazitat. Asiguram Transport Gratuit cu masini autorizate pentru orase precum: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Oradea etc.
URL: http://www.cateidevanzare.ro

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: catei de vanzare, canisa premium, catei de rasa, caini de vanzare, catei

Acest site a fost adaugat in data de 18/02/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

bonpetshop pet shop online
magazin online ce comercializeaza o gama larga de produse pentru animale de companie si anume; hrana umeda, uscata si diete ,accesorii,suplimente,vitamine,cosmetice,articole intretinere si medicale

Norvegiana de padure
Despre norvegiana de padure. Aici gasiti informatii despre aceasta rasa de pisica de statura mare numita norvegiana de padure.

Animale de companie, hrana si accesorii
Site-ul prezinta produsele comercializate de SC ZOO MARKET SRL \\r\\nCOMERCIALIZARE ACVARII, PESTI EXOTICI, ANIMALE DE COMPANIE, HRANA SI ACCESORII

Crystal vet
Una dintre cele mai bune clinici veterinare existente in Bucuresti.

ambulanta veterinara miuta
Ambulanta Veterinara non-stop, Bucuresti si Ilfov, consultatii si vaccineri la domiciliu, serviciu porfersonal, posibilitate de dirijare la altr servicii anexe (Rx, RMN, Chirurgie, etc)