elefant.ro
 

Povesti, Scenete, Poezii pentru copii


Titlu: Povesti, Scenete, Poezii pentru copii
Descriere: Colectie de povesti, poezii si scenete pentru copii create pentru a aduce frumosul in copilaria tinerilor si pentru ai face pe acestia sa vada in culori mai calde lumea din care fac parte.
URL: http://www.povesti-pentru-copii.com

Categorie: educatie si cultura > literatura
Cuvinte cheie: povesti, povestiri, scenete, poezii, piese, teatru, copii, gradinita, elevi, prescolari, scolari

Acest site a fost adaugat in data de 10/02/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Elibrarie.net
Libraria virtuala cu cele mai noi carti: limbi straine, computere, drept, manuale, carti scolare, economie, carti pentru copii, beletristica.

resurse parinti
Oferim resurse diverse pentru parinti, invatatori si copii, carti, dvd, jocuri, activitati practice, enciclopedii, dictionare, cadouri si altele. Intrati pe site http://www.resurseparintinvatatoricopii.ro, aveti de unde alege.

Carti
Aici vei gasi cele mai bune carti de citit, atat din literatura romana cat si din cea universala, selectate si aranjate intr-o colectie de carti online menita sa satisfaca cititorul din tine .

Andy Szekely
Andy Szekely Este antreprenor, trainer, autor si public speaker cu o experienta de peste 12 ani in educatia oamenilor maturi

Librarieonline.net
Librarie virtuala - magazin online cu carti (calculatoare, carti motivationale, beletristica, erotice, psihologie, medicina,), cd-uri (muzica latino, pop, rock, clasica, jazz, folclor), dvd-uri (desene animate, filme clasice), jocuri si jucarii.