elefant.ro
 

Invata Limba Italiana fara profesor Gratuit, 100 lectii audio


Titlu: Invata Limba Italiana fara profesor Gratuit, 100 lectii audio
Descriere: Invata si tu Limba Italiana Gratuit. Platesti doar transportul. Curs online de invatare a Limbii Italiene fara profesor din confortul casei tale. Cursul este format din 100 lectii audio care te vor ajuta sa poti purta o conversatie in limba italiana
URL: http://www.invata-italiana.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: http://www.invata-italiana.com

Acest site a fost adaugat in data de 07/02/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri Satu Mare
Cursuri de calificare in Satu Mare. Blog cu informatii despre cursuri de formare profesionala acreditate ANC, training-uri, workshop-uri si cursuri gratuite finantate din fonduri europene din Satu Mare

Editura Intuitext
Editura Intuitext comercializează materiale didactice care respectă programa școlară în vigoare și noua abordare psihopedagogică interdisciplinară.

atelier cristian scutaru
Atelier Cristian vă propune o serie de cursuri de arte plastice : pictură, desen, design vestimentar, grafică, modelaj, icoane și istoria artelor.\\r\\nCursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de talent. Cursul poate fi urmat de cei ce doresc să practice un hobby sau să se relaxeze într-un mod creativ.\\r\\nCursurile sunt susținute de artiști cu experiență pedagogică de peste 10 ani.

DICTIONAR ENGLEZ - ROMAN
Acest site contine dictionar Englez - romzn

Cursuri limbi straine Bucuresti - Euro-Lingua.ro
Daca doriti sa urmati cursuri de limbi straine in Bucuresti atunci Euro – Lingua este alegerea cea mai buna.\\r\\nEuro-lingua organizeaza cursuri de limba engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, suedeza, araba, romana( pentru cursanti straini) in Bucuresti.