watchshop.ro
 

REPARATII ARCURI AUTO


Titlu: REPARATII ARCURI AUTO
Descriere: SC ALERT ARC SRL OFERA URMATOARELE SERVICII; *Reparatii , confectionari si reconditionari arcuri auto,lamelare si elicoidale in sistem de urgenta. *Springuiri caliri si tratamente termice *Suplimentari foi de arc schibam arcuri fata -spate pt autoturisme, utilitare microbuze etc tariful variaza in functie de lucrare contact 0740069790 Nelu , Bucuresti STR .FIZICIENILOR NR 15 SPRE TARGUL AUTOVIT http://www.arcuri-auto.ro http://arcuri-auto.blospot.com
URL: http://www.arcuri-auto.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: foi de arcuri auto

Acest site a fost adaugat in data de 06/02/2011

Voturi luna acasta : 5

Voturi total : 388

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Testare si Diagnoza Autovehicule Galati
Din ce în ce mai multe componente electronice într-un automobil: diagnosticarea calificată a aparatelor de comandă devine indispensabilă. Echipa noastră vă oferă cea mai modernă tehnică de diagnosticare Bosch KTS. Pentru toate automobilele care sosesc acum şi în viitor într-un service, se cere o căutare rapidă a defectelor cu rezultate sigure. Cu ajutorul tehnicii Bosch KTS se poate realiza diagnosticarea modernă a automobilelor.

Reconditionare faruri matuite
Tehnologie si consumabile profesionale pentru reparatii parbrize si reconditionari faruri marca Deltakits, SUA. Utilaje fiabile, rezistente, estetice cu aspect profesional. Tehnologie moderna de marcare definitiva a geamurilor si oglinzilor impotriva furtului.

SC ProTechRom SRL - Importator de scule si unelte profesionale
SC PROTECHROM S.R.L doreste sa ofere servicii si produse de calitate, scule mecanice si electrice, truse de scule, unelte si accesorii profesionale pentru intretinere si reparatii, ale unor marci consacrate, Condor, Kennedy, BGS, la un pret avantajos.

Piese autoturisme
Piese autoturisme la cele mai bune preturi.

Diagnoza Auto Iasi
Diagnoza auto in iasi pentru o categorie larga de masini si modele de masini:volkswagen, skoda, audi, seat, golf 4, bora, passat, octavia. Martori aprinsi in bord, diverse erori, activare functii suplimentare etc