vivacredit.ro
 

PlanetSofts - Free software and games downloads.


Titlu: PlanetSofts - Free software and games downloads.
Descriere: Free software and games downloads for Windows, Mac, Linux and Mobile Phones categorized and always up-to-date. PAD submissions accepted.
URL: http://www.planetsofts.com

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: software, download, freeware, shareware, games

Acest site a fost adaugat in data de 05/02/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Software gestiune magazin
Software de gestiune pentru magazine. Sistem integrat de gestiune pentru case de marcat si/sau POS cu acces online prin internet. Software POS magazin pentru OS linux / windows. Aplicatie de gestiune optimizata pentru acces web-mobile.

HD Wallpapers
Mii de poze pentru desktopul tau, wallpapere structurate pe categorii si rezolutii, fara watermark, imagini HD 1080p pentru un desktop tematic, fotografii cu peisaje, poze cu masini, grafica publicitara, vederi din vacanta in rezolutii de wallpaper.

program gestiune | gestiune stocuri
Micro-ERP va ofera posibilitatea de gestionare eficace a stocurilor, prin emiterea rapida a documentelor de iesire, si inregistrarea simpla a documentelor de intrare. Aveti posibilitatea de gestionarea a preturilor dupa o lista de pret, iar prin modulul de Discounturi si Promotii, aveti posibilitatea de generare discounturi si promotii, sau de fidelizare a clientilor prin gruparea acestora pe categorii de clienti, care pot beneficia de anumite discounturi pe toata grila de produse.

Webdesign
Sub numele de enJoy ofer servicii de design, webdesign, webdevelopment, intretinere si menternanta pentru site-uri, precum si servicii conexe (baze de date, conturi de e-mail), optimizare site-uri pentru motoare de cautare (metatag-uri, cuvinte cheie, hyperlinkuri), optimizare pentru browsere (Internet Explorer, Opera, Chrome, Firefox, Safari).

Hell.ForimHit
Games,Muzica,Filme,CS etc.