vivacredit.ro
 

Locuri de munca Piatra Neamt


Titlu: Locuri de munca Piatra Neamt
Descriere: Asociatia ADL-PROGRES, ca organizatie neguvernamentala, a fost infiintata in scopul de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.
URL: http://adl-progres.ro

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: Locuri de munca Piatra Neamt

Acest site a fost adaugat in data de 24/01/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Program de Mentorat Transfrontalier - MIS-ETC 948
Program de Mentorat Transfrontalier model inovativ de parteneriat si colaborare prin dezvoltarea unei retele de mentori si schimb de experienta in domeniul social-economic

Ajuta Copii sa Zambeasca
Adu zambetul pe fata unor copii care au uitat sa se joace, au uitat sa se bucure. Daca ai haine de copii si jucarii ce nu-ti mai folosesc, nu le arunca! Ofera-le celor ce nu au! Vino alaturi de noi! \\\\\\\"Ajuta copii sa zambeasca!\\\\\\\" Fericirea lor incepe de la tine!

Afla despre noua paradigma culturala!
Asociatia Aqvarius promoveaza creatia, comunicarea, cunoasterea; ofera informatii despre noua paradigma culturala, spiritualitate romana si universala, respectul pentru natura, alimentatie naturala, tineri creatori, drepturile si indatoririle omului. ôAqvariusö este insufletita de un numar de tineri cu interese convergente care doresc prin diferite proiecte sa impartaseasca din informatiile pe care le-au descoperit si sa participe la crearea unei mai inalte constiinte spirituale in Romania.

APADAR
APADAR este o organizatie non guvernamentala infiintata in 2002 care activeaza in contextul general al apararii drepturilor omului.

Salvati Copiii Romania
Salva┼úi Copiii Rom├ónia este o organiza┼úie neguvernamental─â, de utilitate public─â, non-profit, care promoveaz─â din 1990 drepturile copilului ├«n Rom├ónia.\\r\\nMisiunea Organiza┼úiei Salva┼úi Copiii Rom├ónia este de a ob┼úine progrese marcante privind modul ├«n care copiii sunt trata┼úi ┼či de a produce schimb─âri imediate ┼či de durat─â ├«n via┼úa acestora.\\r\\n