vivacredit.ro
 

Machiaj profesional - make-up artist Mihaela Baraitareanu


Titlu: Machiaj profesional - make-up artist Mihaela Baraitareanu
Descriere: Absolventa a scolii Kruger Brent, realizez machiaj profesional: corector/beauty, zi/seara, de mireasa, machiaj ptr. sedinte foto, machiaj fashion! Fii frumoasa in orice moment important al vietii tale si ...nu numai! Pentru detalii si tarife pot fi contactata pe adresa de email micky@ateliermakeup.ro sau la nr. de tel. 0729.090.115.\\r\\nVa astept cu drag!
URL: http://www.ateliermakeup.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: machiaj profesional, makeup, machiaj mirese, machiaj zi, machiaj seara

Acest site a fost adaugat in data de 20/01/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

ingrijirea tenului
www.miss-lady.ro vinde din stoc accesorii machiaj , farduri,fond de ten,corectoare,ruj,creion de buze ,oje de la cele mai de renume marci la cel mai bun pret calitate pret.

Unghii false cu gel Iasi, manichiura profesionala
Fancy Nails Iasi - realizam : extensii si intretinere unghii false cu gel; nail art( picturi cu vopsele acrilice, ornamente, modele gel 3D); protectie gel pe unghia naturala; aplicare gel intarire unghie naturala, tratamente unghii naturale( manichiura SPA,manichiura japoneza). Promotii!vii cu o prietena, vei plati doar 50% din valoarea serviciului! La 5 intretineri ale unghiilor, primesti una gratis.

Elle Masaj-Rezultate,Relaxare si Rasfat
Slabiti in centimetri si va tonificati prin Masaj Anticelulitic, Electrostimulare, Aromoterapie intr-o atmosfera relaxanta creata special pentru rasfatul dvs. Echipa noastra este una profesionista formata doar din Kinetoterapeuti cu studii superioare in domeniu.

Bronzare Organica in Bucuresti
Care este cea mai buna solutie pentru un bronz minunat si fara bateie de cap? Serviciile de bronzare organiza sunt acum la indemana ta si foarte accesbile din punct de vedere financiar. Incearca serviciile Green Day Spa si o sa recunosti singura adevarata valoare.

Anti aging skin care popular methods
This site is about helpful tips on aging well, to use everything on the market to help us stay young, anti-aging skin care tips on the use face creams and what kind of creams to use to minimize skin aging.