vivacredit.ro
 

Machiaj profesional - make-up artist Mihaela Baraitareanu


Titlu: Machiaj profesional - make-up artist Mihaela Baraitareanu
Descriere: Absolventa a scolii Kruger Brent, realizez machiaj profesional: corector/beauty, zi/seara, de mireasa, machiaj ptr. sedinte foto, machiaj fashion! Fii frumoasa in orice moment important al vietii tale si ...nu numai! Pentru detalii si tarife pot fi contactata pe adresa de email micky@ateliermakeup.ro sau la nr. de tel. 0729.090.115.\\r\\nVa astept cu drag!
URL: http://www.ateliermakeup.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: machiaj profesional, makeup, machiaj mirese, machiaj zi, machiaj seara

Acest site a fost adaugat in data de 20/01/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Palton
Paltonul este un articol vestimentar ce este purtat in anotimpul rece. Este confectionat din mai multe materiale, cu diverse modele, si este preferat atat de femei cat si de barbati. Noi va vom sfatui ce sa alegeti.

Gene false pentru orice ocazie
O impresionanta varietate de gene false, adezivi, accesorii la preturi mici pentru a intregii imaginea perfecta a ochilor dumneavoastra. O privire naturala sau fabuloasa, cu ajutorul genelor false oferite de noi, la dumneavoastra acasa.

Lenjerie intima sexy
Este un magazin online de lenjerie intima si lenjeri sexy, prezinta in intermediul site-ului oferte de preturi si reduceri la produsele de lenjerie, corsete, costume de baie, lenjerie de pat si portjartiere, babydolls si costume de iepuras. Este actualizat permanent cu lenjerie de calitate si cele mai noi produse.

MereuNatural - Cosmetice bio, Cosmetice naturale, Ulei de argan
mereunatural.ro : magazin online cu produse cosmetice bio, sapun de alep, piatra de alaun, ulei de argan, produse cosmetice naturale, produse cosmetice organice, creme hidratante naturale. Toate produsele din magazinul nostru, sunt naturale, in cea mai mare parte cu ingrediente certificate bio.

venus.org.ro
Feminitate la superlativ. Dragoste, comunicare, seductie, astrologie, evolutie. Arhetipuri feminine si secrete pentru un cuplu fericit.