vivacredit.ro
 

RULOURI | GRILAJE | OBLOANE | EXTERIOARE


Titlu: RULOURI | GRILAJE | OBLOANE | EXTERIOARE
Descriere: SC Automatizari Trading asigura consultanta si montaj oriunde in tara pentru rulouri exterioare, grilaje mobile, obloane exterioare, la cel mai bun raport pret-calitate.
URL: http://www.rulou.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: rulouri exterioare, grilaje mobile, grilaje metalice, obloane, obloane exterioare

Acest site a fost adaugat in data de 18/01/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Materiale de constructii
Societatea are ca obiect de activitate comertul cu material lemnos si de constructii (otel beton, profile metalice si tevi, ciment-var, sarma si cuie, plase din sarma, materiale izolatoare, tabla zincata-striata-neagra, caramizi, cherestea, dulapi, rigle, electrozi sudura, echipamente de protectie etc.)

Fortex - echipamente hotel, restaurant, catering
Fortex Food Equipments ofera o gama completa de utilaje si echipamente HORECA, utilaje pentru restaurante, echipamente profesionale pentru fast-food, hoteluri, linii de bucatarie, echipamente pentru cantine autoservire, echipamente bar si cafea, mobilier inox, vitrine frigorifice, echipamente pizza, spalatorie textila si masini de cusut profesionale

Inchirieri Dube de 3,5 tone
Inchirieri dube de 3,5 tone marca Iveco Daily si Mercedes Sprinter care se pot conduce cu permis categoria B. Dubele se inchiriaza atat intern cat si international cu pret standard de 65 euro/zi pentru un interval de timp incepand de la 6 zile.

Piscinepremium - constructii piscine
Noi, cei de la Piscinepremium, suntem, inainte de toate, specialisti in designul de piscine si in servicii de instalare. Gama noastra de servicii include: Servicii de proiectare a piscinelor Constructii piscine exterioare Constructii piscine interioare Sisteme de curatare automata a piscinelor Sisteme moderne de filtrare

Beton Amprentat
Betonul amprentat a fost, este si va ramane o necesitate a zilelor noastre datorita aspectului estetic ce il confera spatiilor unde este aplicat. Situl nostru contine oferta curenta a companiei si informatii referitoare la betonul elicopterizat.