elefant.ro
 

Clatite uriase


Titlu: Clatite uriase
Descriere: Cele mai gustoase clatite frantuzesti, desert delicios,clatite uriase cu banane si Nutella,cu dulceata,cu Finetti,cu miere si nuca,etc ce va sunt livrate la domiciliu.Va asteptam comenzile L-S 10-22.30 D 12-22.30 la tel 021.315.13.18 0747.338.906 0721.485.086,in incinta hipermarketului Cora Lujerului,cat si comenzile on-line pe www.clatiteuriase.ro
URL: http://www.clatiteuriase.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: un desert delicios, preparat dupa o reteta frantuzeasca, cu dulceata, cu Nutella, cu banane si Nutella

Acest site a fost adaugat in data de 25/02/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Restaurant Nunti Bucuresti
Agentia de organizari evenimente Alexandros se poate \\r\\ncaracteriza in cateva cuvinte: PROFESIONALISM, \\r\\nELEGANTA, IMAGINATIE SI STIL.\\r\\nEchipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie\\r\\npentru a va ajuta si a supraveghea fiecare detaliu al\\r\\nevenimentului dumneavoastra.

Hanul Maria din zona Vanatori jud. Neamt
Restaurant in zona Vanatori Targu-Neamt. Hanul Maria va ofera cele mai bune servicii de alimentatie la cele mai bune preturi\\r\\n

Club Orizont
Site-ul oficial al Club Restaurantului Club Orizont din Timisoara, organizari de nunti, botezuri, inchirieri sala pentru simpozioane si prezentari.

Restaurant Bucuresti
Restaurantul Pui de Urs din Bucuresti va asteapta sa savurati o masa delicioasa intr-unul din cele trei saloane pe care le are sau in crama, punandu-va la dispozitie si camere de hotel. De asemenea, organizam mese festive si nunti, cu oferte irezistibile.

Livram in sectorul 4 pizza traditionala
Livram la domiciliu pizza: Tonno e Cipolla, Vegetariana etc. si meniuri de pranz: mini snitele, aripioare in toate zonele din sectorul 4 Bucuresti, pizza este preparata de pizzeri cu experienta la cuptor cu lemne dupa retete clasice italienesti. Deviza noastra este o pizza gustoasa la foc cu lemne la cel mai competitiv pret.