elefant.ro
 

Speed pizza


Titlu: Speed pizza
Descriere: Livram la domiciliu pizza pe vatra si clatite uriase,incredibil de gustoase,preparate dupa o reteta din Franta.Va asteptam cu o varietate de produse din cele mai proaspete ingrediente,pizza quatro stagionni,capriciosa,messicana si clatite cu dulceata,cu Finetti,cu banane si Nutella,etcVa multumim si va asteptam L-S 10-22.30 D 12-22.30 la tel 021.315.13.18 0747.338.906 0721.485.086 cat si comenzile on-line pe www.speedpizza.ro
URL: http://www.speedpizza.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: Pizza pe vatra si clatite uriase.Vizitati-ne pe site sa aflati oferta noastra promotionala

Acest site a fost adaugat in data de 25/02/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Altfel de burgeri
AltFel este un restaurant nou care își propune să reamintească bucureștenilor că SE POATE ȘI ALTFEL. Rețetele sunt inventate de noi, însă, dacă apar din greșeală și rețete consacrate prin meniu e doar pentru că ne-au plăcut suficient cât să le „reinventăm”. Suntem "oameni" pentru care bucătăria înseamnă în primul rând pasiune. Va provocam sa degustati delicioasele preparate in locatia noastra din Dorobanti, int. Tudor Stefan 25, Corp A, Bucuresti. Va asteptam ! :)

Pizza Bacau
Restaurant din Bacău în care poţi servi pizza, îngheţată artizanală 100% naturală, prăjituri şi torturi ca în Italia. Dolce Amaro foloseşte reţete italiene pentru a-ţi răsfăţa papilele gustative cu diverse sortimente de mâncăruri şi deserturi.

TerraVerde - Restaurant cu Autoservire - Ploiesti
TerraVerde - Restaurant cu Autoservire - Ploiesti

Baruri si Restaurante Baia Mare
Restaurante Baia Mare este un site de prezentare cu restaurante, baruri si cluburi din Baia Mare. Gasiti pizzerii sau puburi, grupate dupa zona, in Restaurante Baia Mare.

Retete culinare deosebite
Retete culinare deosebite pentru orice eveniment deosebit sau obisnuit.