vivacredit.ro
 

TIPOGRAFIE BUCURESTI


Titlu: TIPOGRAFIE BUCURESTI
Descriere: Tipareste :afise ,agende,brosuri,caiete,cataloage,carti,carti de vizita,calendare, certificate de garantie,dosare,etichete,flyere,felicitari,fise,invitatii,mape,manuale,prospecte,pliante,registre,reviste,tipizate.
URL: http://www.tipografiebucuresti.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: tipografie, agentie de publicitate

Acest site a fost adaugat in data de 24/02/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Agentii de publicitate-Crazymedia
Vrei un eveniment la care doar visai?Raspunsul tau se afla in mainile noastre. Crazy Media Entertainment iti ofera o varietate de servicii sonore echipament audio de ultima generati, fotografii exceptionale etc.

Unde pot gasi servicii de gravura computerizata?
Exista foarte multe tipuri de brosuri, de marimi si forme diferite. insa doua lucruri au in comun toate aceste brosuri: se distribuie gratuit si reprezinta o forma de marketing direct. Brosurile sunt o forma eficienta de promovare, insa exploatata necorespunzator in Romania: o gospodarie primeste anual prin posta in medie 35 de pliante publicitare, adica de 20 de ori mai putin decat media europeana.

Webness Internet Marketing
Webness Internet Marketing propune solutii inovative de marketing pe internet. Eficienta campaniilor cu marketing online a facut ca solutiile internet marketing sa fie prima optiune pentru business-urile in plina dezvoltare. Marketing online!

LitereVolumetrice.com
LitereVolumetrice.com va pune la dispozitie o gama variata de materiale si servicii pentru realizarea de firme, sigle si litere volumetrice luminoase sau neluminoase.

Site de oferte, reduceri si concursuri.
Pe site-ul nostru veti gasi in fiecare zi articole ce vor avea ca principal subiect campaniile de reduceri online, promovate de principalele magazine online din tara. Pe langa oferte, reduceri si concursuri aveti ocazia sa cititi si diferite review-uri la articole ce vor fi la reduceri la momentul in care ne vom hotara sa scriem despre ele.