smokemania.ro
 

Imprimare in 24 de ore, obiecte promotionale stoc


Titlu: Imprimare in 24 de ore, obiecte promotionale stoc
Descriere: Pentru mai multe detail: www.imprimare-obiecte.ro; www.tampografie-serigrafie.ro, ne scrieti la email: office@imprimare-obiecte.ro; productie@tampografie-serigrafie.ro, sau ne contactati la: 0724.559.796; 0788.246.139; 0727.605.541; 788.196.159
URL: http://www.tampografie-serigrafie.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: Tampografie, serigrafie, obiecte promotionale pe stoc

Acest site a fost adaugat in data de 17/02/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Jacheta
Modele si culori pentru jacheta. Articole despre jacheta de dama sau jacheta de barbat. Afla cele mai bune preturi si oferte. Jacheta imitatie piele si jacheta tricotata.

Materiale personalizate
Unique Promo - Servicii de personalizare si imprimare a materialelor promotionale. Materiale publicitare, obiecte personalizate si produse promotionale.

Publicitate in ziarul Libertatea
Anunturi Proiecte Fonduri Europene - Publicare reclama Fonduri Europene in ziarele nationale cu siglele/logo-urile pentru incepere si finalizare proiecte. Aparitie in ziar in maxim 24 ore!

E-Flyere | Fluturasi Publicitari
Strike Advertising - Servicii complete pentru flyere (fluturasi publicitari)! Agentie de publicitate specializata in tiparul digital si cel offset, va ajuta cu urmatoarele servicii: consultanta in realizarea graficii pentru flyerele dvs, alegerea de modele corespunzatoare in concordanta cu grafica aleasa, tiparire efectiva a flyerelor si distributie de flyere cu feedback din teren. Preturi afisate pe site!

Cele mai mici preturi
O companie care a luat fiinta din dorinta de a aduce pe piata romaneasca idei si concepte inovative in domeniul tiparului digital si offset. In functie de nevoile dumneavoastra putem realiza orice lucrare tiparita: carti de vizita, pliante, flyere, fluturasi, mape prezentare, coli antet, cataloage, brosuri, carti, postere, retete, bloc notess, etichete, autocolant, plicuri personalizate, carnete tipizate, autocopiative.