vivacredit.ro
 

Case la cheie- de la 27.000 euro! www.axcon.ro


Titlu: Case la cheie- de la 27.000 euro! www.axcon.ro
Descriere: CONSTRUCTII case , vile, case de vacanta, pensiuni - la rosu/ la cheie . Case din zidarie , case din lemn , case mixte . PROIECTARE .Planuri case. Constructii de calitate in toata tara , CASE IEFTINE, dupa proiectul / planul nostru sau al dumneavoastra !! ( PROIECTARE Peste 500 planuri case la dispozitia dvs. Preturi case la cheie) .Consultanta gratuita ! Vizitati : www.axcon.ro . Contact : axconsrl@gmail.com
URL: http://www.axcon.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: case lemn, constructii, ieftin, planuri, FIER, BCA, CARAMIDA

Acest site a fost adaugat in data de 29/12/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Energie Pura
Distribuitor autorizat grupuri electrogene cu puteri intre 15 KVA - 2500 KVA, cu motoare diesel NEW HOLLAND, DEUTZ, RICARDO (UK), VOLVO Penta, TOYOTA-Dyna, CUMMINS, DAEWOO, panouri automate AMF (USA) sau DeepSea Electronics (UK), garantie standard 3 ani, livrare prompta, preturi fara concurenta, consultanta gratuita, prioecte la cheie.

Foraje puturi apa, COSMESCU
Executam orice foraj necesar in domeniul constructiilor.\\r\\nAvem o gama larga de instalatii de foraj de la cele mai mici si se adapteaza oricarui loc sau spatiu dorit de client fara nici un refuz din partea noastra.

Automatizari porti batante
Proteco va ofera cele mai bune solutii pentru automatizari porti batante. Toate kiturile pentru automatizari porti batante comercializate de noi sunt verificate pt a garanta clientilor confort in exploatare, dar si pentru a respecta normele UE si a certificatelor de calitate emise de aceasta. Kitul pentru automatizari porti batante este sigur, silentios, fiabil si robust. Oferim garantie de pana la 3 ani pentru automatizari porti batante

Foraje puturi apa
Foraje puturi apa, forari orizontale, comercializare pompe Grundfos – serviciile Elkana, lider in vestul tarii in domeniul forari si foraje puturi apa, forari orizontale sau de adancime, vanzare pompe, limpezire foraje, prelevare foraje, sisteme de drenaj, fantani ornamentale. Elkana ofera foraje puturi apa, pompe si forari orizontale, mentenanta lucrari.

servicii infiintare firma
Firma de consultanta juridica din bucuresti care oferă servicii de infiintare firma si gazduire sediu social