vivacredit.ro
 

oferte de munca pentru muncitori


Titlu: oferte de munca pentru muncitori
Descriere: In acest portal muncitorii calificati pot publica anunturi cu cereri si oferte de munca in anumite proiecte, in mod gratuit.
URL: http://www.muncitorcalificat.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: oferte de munca, proiecte, cursuri, muncitori, calificare

Acest site a fost adaugat in data de 16/12/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Recrutare pentru companii
Fox Expert Advice - firma de consultanta in domeniul resurselor umane, care ofera servicii diverse, cum ar fi: recrutare, consultanta hr, administrare personal, salarizare, evaluarea angajatilor, studii de satisfactie angajati, outplacement

e-joburi
Primul site dedicat locurilor de munca din industria de gaming. Cele mai noi si mai atractive joburi gaming. Afla unde te poti angaja in domeniul jocurilor online si al jocurilor de noroc.

Video Chat 100% LEGAL - Angajam Modele
WebDivas angajeaza personal feminin cu vârsta minima 18 ani pentru evenimente Live-Online Adult & Non-Adult, salariu fix + comision minim 50%, castiguri peste 3000 euro, plata la 2 saptamani cash sau card, contract de munca, part time sau full time, birouri si camere de lucru individuale, bonus la angajare, bonus pentru fiecare colega adusa, sedinte foto gratuite, outfitt-uri, locatie ultracentrala.

Invata secretele afacerilor online
Echipa GDI cauta colaboratori dornici sa promoveze un produs digital (domenii web). Lucrati cand vreti si cat vreti, se lucreaza doar pe internet. Cerinte: cunostinte medii de limba engleza, cunostinte PC si Internet, capacitatea de a urmari un proiect pe termen lung, rabdare, perseverenta si dorinta de a avea independenta financiara.

Recrutare personal Cluj Napoca
Profesionişti în domeniul resurselor umane, vă oferim cele mai competitive servicii de recrutare personal Cluj Napoca, recrutare personal Timişoara, team building Cluj, team building Timişoara etc. HCC Evolution se ocupă de personalul dumneavoastră!\\\\\\\\r\\\\\\\\n