watchshop.ro
 

Clinica Efigia


Titlu: Clinica Efigia
Descriere: Clinica de chirurgie estetica Bucuresti ofera servicii de chirurgie plastica, chirurgie generala, operatie marire sani, implanturi mamare, operatie la nas, liposuctie, marire buze, lifting facial, remodelare urechi, tratamente anticelulita, tratamente faciale
URL: http://www.clinicaefigia.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: clinica, chirurgie plastica, implanturi mamare, marire sani

Acest site a fost adaugat in data de 15/12/2010

Voturi luna acasta : 22

Voturi total : 1300

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

negi vaginali
Tratament naturist care te scapa de negii genitali definitiv. Invata cum sa scapi de condiloamele genitale in maxim 3 zile, la tine acasa. Poti elimina total virusul HPV din organism, astfel incat sa nu il dai mai departe urmatorilor parteneri.

Confidence Learning Center
Organizează cursuri de dezvoltare personală care acoperă teme esenţiale, pornind de la Stabilirea şi īndeplinirea obiectivelor, Prevenirea amānării pānă la Comunicarea eficientă şi Dezvoltarea creativităţii

Ejaculare prematura
Remedii medicale garantate pentru disfunctii sexuale masculine, ingrediente fara efecte secundare nedorite si efecte imediate asupra simptomelor deranjante. Personal medical calificat pentru consultanta gratuita.

Tratament Pentru Cresterea Parului
Un tratament pentru cresterea parului urmat cu strictete ajuta la viteza de crestere a parului, amelioreaza caderea parului si impiedica despicarea firelor de par.

Estet Fiziomed
Centru de estetica si balneofizioterapie. Tratamente: -terapii de slabit pentru adulti si adolescenti obezi -tratamente nechirurgicale pentru lipoame -tratamente pre si post liposuctie si abdominoplastie -tratamente faciale prin electrostimulare si ultrasunete pentru barbie dubla,riduri,lifting -tratamente cu namol pentru infertilitate si alte afectiuni ginecologice -impachetari cu namol,vacuum,ultrasunete,ionizari,masaje pentru afectiuni reumatologice,neurologice.