watchshop.ro
 

Clinica Efigia


Titlu: Clinica Efigia
Descriere: Clinica de chirurgie estetica Bucuresti ofera servicii de chirurgie plastica, chirurgie generala, operatie marire sani, implanturi mamare, operatie la nas, liposuctie, marire buze, lifting facial, remodelare urechi, tratamente anticelulita, tratamente faciale
URL: http://www.clinicaefigia.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: clinica, chirurgie plastica, implanturi mamare, marire sani

Acest site a fost adaugat in data de 15/12/2010

Voturi luna acasta : 12

Voturi total : 1338

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet Medicina Muncii Iasi
Vreti sa nu va puneti angajatii pe drumuri ? Medicina Muncii la firma dumneavostra! Simplu, comod, rapid ! Dr. OPRISA Cristina Medic Specialist Medicina Muncii Contact: 0722.620.602 Servicii: - examene medicale la angajare cu eliberarea avizului de aptitudine in munca - examene medicale de adaptare a noilor angajati - controlul medical periodic - examen medical al persoanelor cu boli profesionale - avizarea concediilor medicale

Azil Batrani Cluj Anastasia Sara
Caminul de batrani Anastasia Sara Cluj ofera persoanelor varstnice standarde europene la serviciile medicale si confort in spatiile de cazare. Dispunem de 22 locuri de cazare in camere cu 2, 3 si 4 paturi, intr-o cladire cu toate dotarile necesare pentru un confort sporit. Constructia cu o suprafata de cca. 350 mp, este dispusa pe parter si etaj. Obiectivul este situat la marginea padurii, intr-o zona foarte linistita si aer curat.

Magazin produse naturiste
Suntem FarmaVerde.ro - Magazin online de produse si remedii naturiste, o echipa profesionista, cu viziune, si dornica de a contribui, prin caracteristicile si calitatile terapeutice naturale, dovedite de secole, ale diverselor produse, preparate, suplimente nutritive si ceaiuri, la cresterea nivelului de sanatate si de calitate a vietii dvs., la ajutarea in a intelege, a accepta si folosi minunatele bogatii pe care natura le-a inglobat in diverse plante.

UleiDeArganPentruPar.ro
Pretiosul ulei de argan pentru par este cunoscut pentru proprietatile uimitoare in ingrijirea parului. Afla toate informatiile despre acest ulei de argan.

Reumatism - Cabinet de masaj medical in Cluj
Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente complexe pentru combaterea reumatismului si a durerilor cauzate de acesta, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.