elefant.ro
 

Petrecere de Craciun


Titlu: Petrecere de Craciun
Descriere: Petrecerile de Craciun sunt mai vii ca niciodata. De ne vei chema, te vei bucura! Suntem o trupa de tineri artisti ce intruchipam: Spiridusi, Reni, Craiasa Zapezii si bineinteles... pe Mos Craciun! ( bine... Mos Craciun nu mai este tanar dar este foarte placut! ).
URL: http://www.petrecerimoscraciun.ro

Categorie: timp liber > divertisment
Cuvinte cheie: Petrecere de Craciun

Acest site a fost adaugat in data de 10/12/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Jocuri online si bancuri, filmulete si teste de logica
Bancuri si glume de toate felurile, videoclipuri si filmulete haioase sau mai putin haioase. Jocuri online in flash de toate categoriile, cu masini, pentru adulti, pentru copii, de actiune si cateva probleme si teste simpatice de logica si inteligenta.

Jocuri si distractie online
Un site placut cu jocuri pentru copi si nunumai

SOFTPLAY - LOC DE JOACA PT COPII
Softplay este cel mai mare si mai complex loc de joaca pentru copii din Bacau, amenajat pe o suprafata de peste 200 mp, tobogane, piscina cu bile, saltea gonflabila, labirint, curse cu obstacole, softplay modular, unic in Bacau.

Momente in Imagini - Wedding photography
Echipa de fotografi profesionisti, pentru care primeaza ideea de calitate nu cantitate. Noi pastram cele mai importante Momente din viata dumneavoastra in Imagini. Servicii foto pe tot teritoriul Romaniei.

Jurnal de stiri
Pe site-ul iasitvlife.ro se regasesc cele mai noi stiri despre vedete, persoane publice, informatii de senzatie despre viata acestora, clipuri sau fotografii exclusive.\\r\\n