elefant.ro
 

Amstaff.RO


Titlu: Amstaff.RO
Descriere: Canisa American Tigers este situata in batranul burg transilvanean Sibiu - Hermannstadt .\\r\\n\\r\\nA fost infiintata in anul 1996 si recunoscuta international sub numarul 1461( FCI ).Scopul nostru este promovarea acestei rase si intelegerea amstaffului ca orice caine care este dependent sufleteste de stapanul lui si intelegerea celui mai mare \\\\\\\"pacat al sau\\\\\\\" (pur si simplu isi venereaza stapanul ).\\r\\n\\r\\n
URL: http://www.amstaff.ro

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: amstaff, caine, pui de vanzare, vanzare caini

Acest site a fost adaugat in data de 01/12/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 149

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Copoi ardelenesc
Site al canisei de vanatoare \"de Vatra-Dornei\"

poze si filmulete
Distreaza-te cu unele dintre cele mai tari poze haioase de pe net, cu oameni, animale si alte intamplari amuzante.

cosmetica caini timisoara
Este foarte important ca proprietarii de animale de companie sa le ofere acestora o ingrijire adecvata. O modalitate de a face acest lucru este vizita la salonul de infrumusetare si ingrijire.

Animalutul.ro
Animalutul.ro - portalul iubitorilor de animale. Poti sa-ti gasesti un animalut dintre miile de anunturi gratuite cu animale, poti sa castigi hrana pentru caini si pisici la concursul foto organizat lunar pe site. Iar daca ai nelamuriri, te poate ajuta veterinarul de serviciu cu un sfat. Te asteptam!

Caini de Vanzare - Canisa Premium
Caini de vanzare de la Canisa Premium. Caini de vanzare din peste 50 de rase la cel mai bun raport Calitate-Pret din Romania! Caini de companie: Yorkshire Terrier, Bichon, Mops, Shih-Tzu etc; Caini de paza: Ciobanesc german, cane corso, ciobanesc caucazian etc; Caini de vanatoare: brac german, vijla, setter etc.