elefant.ro
 

Test de Cariera European, test de consiliere si orientare profesionala


Titlu: Test de Cariera European, test de consiliere si orientare profesionala
Descriere: Afli ce aptitudini si competente personale ai realizand Testul de Cariera European. Orientarea si consilierea in cariera este importanta pentru managementul carierei si pentru a obtine succesul in cariera. In urma testului de cariera poti afla care sunt domeniile profesionale in care poti avea o cariera de succes.
URL: http://www.testcariera.ro/

Categorie: timp liber > divertisment
Cuvinte cheie: test de cariera, consiliere profesionala, consiliere in cariera, consiliere cariera

Acest site a fost adaugat in data de 29/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Party Oradea - poze,galerii,evenimente de party si concerte
Vrei sa stii unde poti merge saptamana viitoare, sau poate vrei sa afli cum a fost sau cine a participat la un anumit eveniment? Aici e locul pe care-l cauti. Viziteaza-ne galeria foto sau calendarul de evenimente pentru a afla tot ce te intereseaza.

Momente vesele
Momente vesele, pamflete satirice in versuri, informatii utile, sfaturi utile,categorii de bancuri, stiri diferite categorii,faze haioase filmate cu camera ascunsa,secvente memorabile din noaptea de Revelion

qoue.com
www.qoue.com, locul unde gasiti tot ce aveti nevoie: software, jocuri gratis, bancuri, avatare, stiri, poze funny si multe altele, totul la un singur click distanta.

Pensiunea Paloma
Pensiunea PALOMA Brasov este situata in Centrul Civic al Brasovului, ofera 16 - 18 locuri de cazare distribuite in 7 camere single, duble si de 3 locuri. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus, TV cablu, internet. Gradina are amenajat loc de joaca pentru copii, gratar si parcare auto.

manelehits
manele noi,romaneascapoulara,mp3 free