elefant.ro
 

Ansamblul Imobiliar Conacul Castanilor


Titlu: Ansamblul Imobiliar Conacul Castanilor
Descriere: Apartamente noi si spatii comerciale moderne disponibile si spre vanzare direct de la dezvoltator in Buftea, Ilfov, Bucuresti Nord, zona linistita si aproape de oras. Preturi atractive apartamente, oferte speciale garsoniere si discounturi la achizitie pachet si fara comisioane pentru agentiile imobiliare toate in ansamblul imobiliar Conacul Castanilor dezvoltat in orasul Buftea.
URL: http://www.conacul-castanilor.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: ansamblu imobiliar, apartamente, spatii comerciale, Bucuresti nord, Buftea

Acest site a fost adaugat in data de 29/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Apartamente noi
Vanzari de apartamente noi in Bucuresti in blocuri si ansambluri rezidentiale finalizate in 2008. Apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale. Locuinte in constructii recente

Topis Imobiliare
Ne mandrim cu o variata oferta de spatii de birouri, case si vile de inchiriat in Bucuresti. Ofertele noastre imobiliare satisfac cele mai exigente cerinte!

Apartament 2 Camere de Inchiriat - Anunturi Imobiliare
Pe aceasta pagina gasiti anunturi imobiliare din categoria inchirieri apartamente. Daca aveti apartamente de inchiriat cu 2 camere, puteti adauga anunturi in aceasta categorie pe site. Pe site gasiti anunturi din toate categoriile: imobiliare, auto, matrimoniale, locuri de munca, vanzari electronice si anunturi diverse. Puteti publica anunturi in ziarele de circulatie nationala. Plata se face rapid si usor prin SMS.

Imobiliare Timisoara, apartamente de vanzare Sanandrei
Imobiliare Timisoara va ofera apartamente de vanzare direct de la proprietar, fara comision de agentie, cu trei camere in zona rezidentiala Sanandrei la 5 minute de mers cu masina la supermarket Auchan, Selgros, Decathlon. Se accepta orice tip de creditare inclusiv prin Prima casa.

Apartamente Targoviste
Apartamente Targoviste - vanzari inchirieri garsoniere apartamente 1 2 3 4 camere. Agentia imobiliara Galaxy Imob Targoviste va pune la dispozitie spre vanzare si inchiriere oferte numeroase de garsoniere si apartamente cu 2 3 si 4 camere.