elefant.ro
 

Scoala de Aviatie Civila,Aviatie,Scoala de Stewardese,Scoala de Aviatie


Titlu: Scoala de Aviatie Civila,Aviatie,Scoala de Stewardese,Scoala de Aviatie
Descriere: Scoala de aviatie civila Bucuresti - Scoala de Stewardese - Scoala de Zbor - Special Air Services este unul dintre leaderii scolilor de aviatie din Romania.
URL: http://www.scoaladeaviatie.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: scoala, aviatie, civila, bucuresti, zbor, stewardese, bord, insotitori

Acest site a fost adaugat in data de 26/11/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri de engleza pentru copii
Suntem un centru de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge si am initiat acest proiect din pasiunea pe care o avem pentru limbile straine si din dorinta de a transmite cursantilor nostri cat mai multe cunostinte folosind metode de predare inovatoare si flexibile inspirate de modelul international, avand la baza materiale de studiu potrivite pentru fiecare nivel de cunoastere a limbii.

Gradinita Belsorriso - gradinita particulara
Gradinita BEL SORRISO este o gradinita particulara, moderna, situata in Voluntari, intr-o zona linistita cu multa verdeata.Gradinita ofera pe perioada verii,cursuri de vara (inot,dans)

Scoala si Afterschool pt. limba Germana
Scoala in limba germana, dupa scoala in limba germana, ateliere de creatie limba germana, cursuri limba germana, ateliere limba germana, meditatii copii limba germana, meditatii adulti limafter school germana Bucuresti, limba germana bucuresti, meditatii germana bucuresti, traduceri germana bucuresti

Cursuri limba engleza, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana
Scoala de limbi straine European Freedom. Cursuri limba engleza, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana, cursuri limba spaniola, cursuri limba germana. Cursuri de limba italiana pentru asistenti medicali. Recunoasterea calificarilor profesionale conform Directivei 2005/36/CE a Parlamentului European.

cursuri
Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.